Glutenfritempurarøre har jeg blogget om før, den kan nemlig brukes til så mye. 1,8 dl kald farris uten smak, eller kaldt vann. 1,8 dl kald farris uten smak, eller kaldt vann
Form deigen til små karbonader og dypp dem i tempurarøren. Skjær løken i tynne skiver og stek den med litt smør og olje og la den mykne, løken skal ikke ta farge
Stikk dem på trespidd, dypp i tempurarøren og friter i varm olje til de er gylne og sprø. Denne oppskriften er hentet fra Hellstrøms "Enkle og perfekte menyer"
Oppskrift på lavkarbo og glutenfritempurarøre finner du her(sløyf krydder og søtt). Vend ballene i valgfritt mel, deretter over i en usøtet pannekakerøre eller tempurarøre
Lag tempurarøre ved å blande hvetemel, maisennamel, fløte, bakepulver og egg. du de i tempurarøre. Først ruller du torskebitene på en tallerken med litt maisennamel