På helt tradisjonelt vis lages dette brødet ved å varme opp litt baconfett, talg eller annen olje i en tung støpejernspanne og deretter helle et røre basert på maismel, egg og melk direkte i det varme fettet
Amaranth, quinoa, millet, sorgum, bokhvete, teff/jyttemel, bønnemel. Man kan sjeldent bytte hvetemelet i en oppskrift ut med glutenfritt mel, og tro at det automatisk gir det samme resultatet
For variasjon kan du også bruke Oatley havremel og erstatte det med fibra teff for mer smak. De hjemmelagde knekkebrødene smaker så mye bedre enn de kjøpte og er dessuten så utrolig enkle å lage
*velg mellommandelmel,kikertmel,sesammmel, teff, bokhvete eller rismel. Å blogge uten å ha kontakt med dere og få tilbakemeldinger er ikke noe jeg har lyst til
Ha i teff når det er ordentlig mikset, og ha i litt og litt av den lyse melmiksen. Siden glutenfritt mel kan være litt ustabilt i bakeegenskapene, så kan det være du trenger litt mer eller mindre