Rør til alt er flytende og har fått en gylden fin farge som karamellsausen på bildet over. Siden vi her i huset kjører sukkerfri linje på alt som lages til familien, blir også desserten på julaften uten sukker
Jeg har bakt litt med sukkerfrikaramellsaus i det siste, og denne gangen ble det en ny variant der jeg brukte grunnoppskriften på lavkarbo muffins som utgangspunkt
hjemmelaget naturlig sukkerfrikaramellsaus. I motsetning til smil-sjokoladen er denne sjokoladen sukkerfri, og inneholder vitaminer, mineraler, litt proteiner, sunne fettsyrer og antioksidanter
Ha så i resten av ingrediensene utenom karamellsaus og hakket sjokolade. Sunn brownie muffins med karamell og hakket sjokolade 4 -5 muffins 30 g kesam* 30 g most banan* 1 ss kokosolje 1 egg 2 ss sukringold, ca 25 g 2 ss kakao, ca 25 g 1/2 ts bakepulver 1/4 ts salt 2 ss havremel, ca 30 g 2 ss mandelmel, ca 25 g 3 ss karamellsirup** ca 30 g hakket sjokolade, jeg brukte sukkerfri sukrinsjokolade Bland sammen kesam, most banan, smeltet kokosolje og egg. Lag en liten grop og ha i karamellsaus, ca 1 stor ts per muffins
Når du står der med perfekte sukkerfrie peanøttbrownies i den ene hånda, og perfekt sukkerfrikaramellsaus i den andre, da er det faktisk ganske åpenbart hva du blir nødt til å gjøre