Strimlet svinekjøtt med ovnsbakte rotgrønnsaker og potetmos med purre oppskrifter

Ukemeny 39/2016

Ukemeny 39/2016

Grønnsakssuppe medstrimletsvinekjøtt, rotgrønnsakerog timian. aprikossyltetøy, bacon, balsamicobakte cherrytomater, bolognese, bolognese-saus, budapestrull, champignon, couscous, crispi fiskepinner, crispi hjemmelagde fiskepinner, dill, dillsmør, fenikkel, fiskepinner, grønnsakscouscous, Grønnsakssuppe, grønnsakssuppe medsvinekjøttogrotgrønnsaker, gulrpt, høstmat, hjemmelagde fiskepinner, hjemmelagde fiskepinner med tilbehør, hjemmelaget bolognese, hvitløksrømmedressing, kantareller, karbonadedeig, kålrabi, kålrot, kjøttboller med lam, kjøttdeig, kjøttsaus, krem, lam, lammekjøttboller, lammekjøttboller med grønnsakscouscous oghvitløksrømmedressing, lammekjøttdeig, mandelpoteter, nøttemarengs, ovnsbakt fenikkel, ovnsbakt fenikkel med dillsmør, ovnsbakte cherrytomater, panert torsk, pasta, pastinakk, potet, potetmos, potetstappe, purre, råvarer i sesong, rømmedressing, reinsdyrkjøtt, rosenkål