Ukemeny 39/2016
Grønnsakssuppe medstrimletsvinekjøtt, rotgrønnsakerog timian. aprikossyltetøy, bacon, balsamicobakte cherrytomater, bolognese, bolognese-saus, budapestrull, champignon, couscous, crispi fiskepinner, crispi hjemmelagde fiskepinner, dill, dillsmør, fenikkel, fiskepinner, grønnsakscouscous, Grønnsakssuppe, grønnsakssuppe medsvinekjøttogrotgrønnsaker, gulrpt, høstmat, hjemmelagde fiskepinner, hjemmelagde fiskepinner med tilbehør, hjemmelaget bolognese, hvitløksrømmedressing, kantareller, karbonadedeig, kålrabi, kålrot, kjøttboller med lam, kjøttdeig, kjøttsaus, krem, lam, lammekjøttboller, lammekjøttboller med grønnsakscouscous oghvitløksrømmedressing, lammekjøttdeig, mandelpoteter, nøttemarengs, ovnsbakt fenikkel, ovnsbakt fenikkel med dillsmør, ovnsbakte cherrytomater, panert torsk, pasta, pastinakk, potet, potetmos, potetstappe, purre, råvarer i sesong, rømmedressing, reinsdyrkjøtt, rosenkål
josefinesmatgleder