Stek fisken i rapsolje i stekepannen mens du koker grønnsaker og lager saus. Jeg holder meg fortsatt til en trygge torsken og ørretten, men man må vel begynne å utforske nye fisketyper snart også
Legg opp grønnsaker og fisk på tallerkenen og legg en kladd urtemajones på toppen av fisken. I dag har vi imidlertid benyttet torsk som hovedingrediens
Den stektetorsken serveres med valgte grønnsaker, poteter og egg/persillesmøret. I dag er det en god hverdagsmiddag medstekttorsk piffet opp med et deilig egg og persillesmør sammen med gode poteter, gulrøtter og brokkoli
Torsk er noe av det beste jeg vet og ovnsbakte rotgrønnsaker både ser og smaker fantastisk godt, når det da i tillegg serveres medstekt bacon til, blir dette et eventyrkig godt måltid
Skrei er egentlig det samme som torsk, bare det at skreien har svømt sørover fra Barentshavet til Lofoten for å gyte, mens torsken holder seg på samme sted hele tiden
Åpne en pakke forsiktig og se etter om fisken er ferdig stekt, stek den lenger hvis nødvendig, men. Torsk er lett gjenkjennelig med sin lange kropp, stort hode og skjegg
Stek fisken på en side, mens du øser over smøret på overflaten, slik at begge sider blir stekt. Retter som med få ingredienser klarer å få frem kvalitetene i råvarene man bruker
I dag har grønnkålen fått selskap av brokkoli og litt grønnsaksrester og serveres sammen medtorskstekt på panne, men det er grønnkålen som har hovedrollen i dag