Smuldrepai eple havregryn kanel brunt sukker oppskrifter

Smuldrepai med epler og havregryn

Smuldrepai med epler og havregryn

Deilig hverdagskake med epler, kanel, bruntsukker og havregryn. Dryss over bruntsukker og kanel. Dryss over bruntsukker og store havregryn
Smuldrepai med epler ?

Smuldrepai med epler ?

Bland sammen mykt smør, sukker, mel og havregryn i en bolle. Epler med bruntsukker og kanel, smuldredeig og mandler
SMULDREPAI MED BYGGKNAS

SMULDREPAI MED BYGGKNAS

solbær, rabarbra, epler, pærer, kirsebær, bjørnebær, stikkelsbær, plommer, fersken eller nektariner. Bland sammen sukker, GULLBYGG bygg- og havregryn og mel

Eple smuldrepai

Litt brunsukker og havregryn til strø på toppen. Dryss over bruntsukker og kanel etter smak. Etter en lang sommerferie er jeg tilbake igjen Starter med en lettvint og god kake hvor høstens norske epler får sin plass

Grov smuldrepai

4-5 faste lett syrlige epler. 2-3 ss sukker. 3 ss bruntsukker. 150 g havregryn. 2 ts malt kanel. Tilsett rosiner og hell i et ildfast fat
Rabarbra fra tantes hage

Rabarbra fra tantes hage

Smuldrepai med eple og rabarbra. får ukontrollert vrengtryne), derfor valgte jeg å kombinere med eple, som er hans favoritt

Fruktcrumble – og litt matøkonomi

Toppingen på ein crumble (eller smuldrepai) må vere god, elles vert den kjedeleg. Eg hadde eple, plommer og mango, og det vart ein fin balanse mellom aromatiske eple, syrlege plommer og den søte mangoen som heldt på å bli overmoden