– Fyll smørkrem i hvert lag og spar igjen nok til ha rundt på utsiden av kaken om du ønsker det. Jeg rasper gulrøttene på et grovt rivjern for å bevare saftigheten, rømme er også tilsatt for å gi det lille ekstra til kaken som du ikke finner andre steder
Bland sammen romtemperert smør og melis, tilsmørkrem. Det er jo meldt såååå deilig vær i helgen, her på østlandet ihvertfall, og min kjære bestiltegulrotkake så da får man bare trå til
Glasuren ble kun en vanlig smørkrem da jeg ikke hadde noe kremost i kjøleskapet. Denne gangen hadde jeg noen rester i kjøleskapet og bestemte meg for å lage en enkel gulrotkake
Rør sammen smør og litt melis tilsmørkrem. Ja, jeg er fullstendig klar over at det er fastelaven til helgen, og hveteboller med krem og syltetøy er nok det de aller fleste baker til denne dagen
Når du lager kremen, så lager du også en smørkrem hvor du mikser sammen kremost og smør først. Denne kaken laget jeg til Halloween, den er perfekt å lage om du har skåret ut et gresskar til Halloween
Frostingen lager du ved å blande sammen smøret og litt av melisen tilsmørkrem. Gulrotkakeoppskriften og frostingen er hentet fra "Det søte liv", men jeg har halvert oppskriften og lagt til kardemomme i muffinsene og sitron i frostingen
Rør sammen romtemperert smør og litt melis tilsmørkrem. Jeg har ei veldig god oppskrift på gulrotkake i langpanneform, som har en fantastisk ostekrem som i tillegg er prefekt å ha i sprøytepose