Småsteik (sosekjøtt) | Det glade kjøkken Det er så klart ikke noe i veien for å lage den lengre tid i forkant, og la den stå til småsteiken er ferdig detgladekjokken.no
Sosekjøtt Sosekjøtt, kjøtt i mørke eller småsteik - denne 80 talls retten har mange navn, men det spiller ingen rolle, denne maten smaker utrolig godt, men det er mat som krever litt tid da kjøttet trenger lang koketid ganske enkelt
Småsteik, sosekjøtt eller kjøtt i mørkeSmåsteik, sosekjøtt eller kjøtt i mørke. Småsteik, sosekjøtt eller kjøtt i mørke. Kjært barn har mange navn Grys kjøkkenskriverier
Hvitløk- og rosmarinkrydret småsteik av lam.småsteik av lam, krydret med hvitløk og rosmarin. Hos oss bruker vi fårikål kjøtt til å lage småsteik av lam Mat på et fat
Svar på 14 spørsmål fra en leser! Tema: kraft, gelatin, upasteurisert melk og steketemperaturer!sosakjøtt/småsteik. Kjære dere følgere. Jeg får mange. spørsmål, både på mail, her på bloggen, på facebook og Fra jord til bord
Sopp - og løkragu!Småsteik dette i fem minutter til løken er mør og soppen er godt brunet. Er du glad i sopp. Da burde du prøve denne Heidi.J.S