Langpanne sjokoladekake med glasur, non-stop og seigemenn er en klassisk barnebursdagskake. Sjokoladekaken smaker kjempegodt og er en populær kake i barnebursdag
Sjokoladekake - uten hvetemel, uten sukker, mager og proteinrik. Jeg eksperimenterte litt på kjøkkenet i går og lagde en sjokoladekake som viste seg å bli alldeles nydelig
Det er kanskje ikke lurt å lære barna dette, da de kommer til å tyv-spise sjokoladekake ved en hver anledning, og siden det tar så kort tid å lage, er de ferdig med kaka på den tiden du bruker på å hente posten
Da en av kollegaene mine kom på jobb med restene av en sjokoladekake i langpanne på mandag og hun fortalte at hun hadde funnet oppskriften på Trines Matblogg, tok jeg hintet
Kaken er en ekstra mørk sjokoladekakeuten melk, fylt med peanøttfrosting og «Smil» ganache. Jeg ELSKER sjokoladekaker, og er alltid på jakt etter nye varianter
Bunn. 120 g mørk sjokolade 150 g TineSmør 4 egg 60 g hvetemel 150 g sukker Glasur. 0. 75 dl TINE Kremfløte 1 ss TineSmør 100 g mørk sjokolade Slik gjør du Rund kakeform, ca 20 cm i diameterI stekeovnen ved 200 grader C i ca 30 minutter Bunn
Og bruker du melkefri sjokolade, så er den søren meg laktosefri også. Jeg vet jo hvor mye dere setter pris på disse godsakene som er bakt uten helsekostprodukter