I dag tenkte jeg at jeg ville dele oppskrift på denne herligheten med dere. Bre glasuren over den litt avkjølte kaken og dryss gjerne litt sukrinmelis over tilslutt ♥Spis og kos deg
Legg alle ingrediensene til glasuren i en blender, og kjør det sammen til en jevn og fin blanding. Først mikser du bunnen sammen, og så mikser du sammen glasuren i en blender
Pynt med strøssel og ferske jordbær. Da oppstår det små hulrom med flytende sjokolade. Glasur. Husk å legge bakepapir i bunn før du heller røren i formen
Smelt sjokoladen og ha den på toppen som glasur. Til tross for at jeg var veldig trøtt, endte jeg opp med å slenge sammen masse jeg hadde i skapet, og det ble til en helt nydelig sjokoladekake
Du fyller kaken på vanlig måte og smører et tynt lag medglasurutenpå kaken. Hvis du ønsker å lage slike ‘rose-swirls’ medglasuren slik jeg har gjort denne gangen så er det slettes ikke vanskelig
Det er alltid hyggelig med kake enten du feirer stort og smått, overrasker kollegaene dine, serverer familie og venner eller rett og slett bare MÅ HA NOE GODT