Saus til sei oppskrifter

3 Lagre
Sei bakt i purreløk-gulrotsaus med poteter.....

Sei bakt i purreløk-gulrotsaus med poteter.....

Tilsett purreløk og gulrot i den hvite sausen. Smak til med salt og pepper. Sei bakt i purreløk-gulrotsaus med poteter
2 Lagre
Stekt sei med italiensk vri

Stekt sei med italiensk vri

Bland de øvrige ingrediensene i en food processor eller med stavmikser slik at du får en jevn og fin saus
1 Lagre
Panert sei med grønn potetsalat.

Panert sei med grønn potetsalat.

Kjør pinjekjerner, ruccolasalat, hvitløk, hvitvinseddik og olivenolje til en grov saus i en foodprosessor, og smak til med salt og pepper
1 Lagre
Stekt sei med italiensk vri

Stekt sei med italiensk vri

Bland de øvrige ingrediensene i en food processor eller med stavmikser slik at du får en jevn og fin saus
4 Lagre
Fiskegrateng med sei og ost

Fiskegrateng med sei og ost

Spe med melken til du har en ganske tjukk, men rennende hvit saus. Hell fisk og makaroni i den hvite sausen og bland forsiktig før du heller den i en smurt ildfast form
1 Lagre
Wok med kjøtboller og syrlig saus.

Wok med kjøtboller og syrlig saus.

Bland saman alle ingrediensane til sausen. Denne blei jo veldig vellykka om me må sei da sjølv. Saus. Hell så over sausen og rør godt saman
39 Lagre
Sprøstekt klippfisk i himmelsk grønsakssaus

Sprøstekt klippfisk i himmelsk grønsakssaus

Den er enkel å lage, smaker helt fortreffelig, og er til og med bra for helsa. Retten består av klippfisk, som er saltet og tørket torsk eller sei
13 Lagre
18 forskjellige tips og oppskrifter med LOMPER!

18 forskjellige tips og oppskrifter med LOMPER!

saus så det blir en god smakfull blanding. Det er ikkje uten grunn at russenavnet mitt på videregående blei LompeLinda - det er eit navn eg virkelig lever opp til og som eg rett og slett berre må le av
8 Lagre
Men hva kan jeg spise?

Men hva kan jeg spise?

Helstekt kylling, sjysaus av kraft og fett og ovnsbakte rotgrønnsaker. Jeg har fått noen forespørsler om innlegg i det siste, blant annet om en guide til nyttige basisvarer, og om hvorfor jeg velger naturlig sminke og hudpleieprodukter
5 Lagre
Heimelaga sweet chillisaus uten sukker

Heimelaga sweet chillisaus uten sukker

Smaken av sweet chillisaus, eller søt chillisaus som vi burde sei på godt norsk - synes eg passer utrulig godt som tilbehør til ulike retter
5 Lagre
Fiskegrateng

Fiskegrateng

Når sausen har avkjølt seg litt tilsetter du eggene, blander godt og smaker til med krydderet. Lag hvit saus av smør, mel, og melk
5 Lagre
LYSTEN PÅ FISKEKAKER DUKKER OPP AV OG TIL

LYSTEN PÅ FISKEKAKER DUKKER OPP AV OG TIL

Server gjerne med en rømmebasert saus/dressing og salat. Kjør videre til du har en seig farse, som klumper seg litt rundt kniven i maskinen
4 Lagre
Grønn fiskegrateng

Grønn fiskegrateng

Skill eggene og rør inn kun eggeplommene til du får en tykk saus (NB. ♦ Lag sausen først. Dessuten vet jeg at mange ikke er så flinke til å spise fisk, så da er denne midt i blinken
3 Lagre
Salat med fiskenuggets og blåbær

Salat med fiskenuggets og blåbær

◊ Server med ønskelig saus/dressing. Ha det over på en stor tallerken og dypp fiskebitene i blandingen til de er helt dekket
3 Lagre
Mammas fiskekaker.

Mammas fiskekaker.

Kraften tar du vare på og bruker til å lage hvit saus. er det bare å få ham på sjøen, men pass på at han og fileterer fisken til deg,
3 Lagre
Fiskegrateng med tilbehør

Fiskegrateng med tilbehør

Så fortsettes det med melk til sausen er passe tykk. Pernille bruker ikke makaroni eller annen metning i selve gratengen, den inneholder bare mye fisk, hvit saus, egg og rikelig med fersk pepper og muskatnøtt
2 Lagre
Fiskekaker med en asiatisk vri

Fiskekaker med en asiatisk vri

Server med sweet chilly saus, agurksalat, noen lime båter og ris. Melk til å spe med. Stek løk på middels varme i smør til den blir myk, men ikke brun
2 Lagre
Grove seikaker

Grove seikaker

ISTEDET FOR SAUS. "Oppskriften er min mors, dette er gode fiskekaker med rik og kraftig smak av sei, det er mat jeg er vant til fra barndommen" - sier Harald Osa til kokk Inge Johnsen i Norgesglasset