Har prøvd må jeg men må prøve hardere å se om jeg får det tilmå sikkert ha hjelp til noe,kanskje sende en mail til dem som kan dette,dette blir hvertfall spennende ,joda jeg ha jo blogget lenge men dette er en ny plattform
Som saus kan du gjerne bruke sjyen. Og det trengs ikke tilbehørtil koteletter, gjør det vel. Men nå har jeg lært meg å like det, og jeg må faktisk påstå at når man langsteker nakkekoteletter, blir det skikkelig mørt og godt
Møre, langtidsstekte og saftige nakkekoteletter med grønnsaker, ovnsbakte poteter og en enkel saus. Jeg elsker dem grillet med en digg marinade, i en høstgryte med rotgrønnsaker, kokt i brun saus, stekt i panne med litt salt og pepper eller langtidsstekt i ovnen som dette
Her trenger du ikke noe annet enn det som er i formen, kraften i bunn er en nydelig saus. Det er selvsagt marinaden som helles på til slutt som gjør smaken her
Server gjerne nakkekotelettene med stekesjyen som saus. Man skulle kanskje også tro at søtpoteten til tross for navnet kanskje var i slekt med potet, men er en rotgrønnsak i vindelfamilien
Men siden den skal brukes tilsaus, spiller ikke det noen rolle hvordan det ser ut. Brien smelter ikke nødvendigvis sånn som du er vant til med annen ost, så bli ikke redd hvis den beholder litt av formen
spe på med litt mere vann,etter du har tatt den sjyen du trenger tilsausen. Av og til pleier jeg å lage denne nydelige gode retten,full av god smak,og så mørt at alt bare smelter i munnen
Jeg har litt tykkere konsistens enn på en saus. Ta gryten av platen og tilsett tomatpure, rør godt. Tilsett litt og litt kraft og rør godt, sett gryten tilbake på platen på middels varme
Server kotelettene med ris, paprika Chop suey og Saus. Nakkekoteletter er utrolig godt om kjøttet bare blir mørt nok, med denne metoden får du saftig og mørt kjøtt