Saus til nakkekoteletter oppskrifter

Nakkekoteletter m/potet,gulrot,brokkoli,saus

Har prøvd må jeg men må prøve hardere å se om jeg får det tilmå sikkert ha hjelp til noe,kanskje sende en mail til dem som kan dette,dette blir hvertfall spennende ,joda jeg ha jo blogget lenge men dette er en ny plattform
Langstekte nakkekoteletter

Langstekte nakkekoteletter

Som saus kan du gjerne bruke sjyen. Og det trengs ikke tilbehørtil koteletter, gjør det vel. Men nå har jeg lært meg å like det, og jeg må faktisk påstå at når man langsteker nakkekoteletter, blir det skikkelig mørt og godt
Saftige nakkekoteletter

Saftige nakkekoteletter

Møre, langtidsstekte og saftige nakkekoteletter med grønnsaker, ovnsbakte poteter og en enkel saus. Jeg elsker dem grillet med en digg marinade, i en høstgryte med rotgrønnsaker, kokt i brun saus, stekt i panne med litt salt og pepper eller langtidsstekt i ovnen som dette
Nakkekoteletter av svin med søtpotetmos

Nakkekoteletter av svin med søtpotetmos

Server gjerne nakkekotelettene med stekesjyen som saus. Man skulle kanskje også tro at søtpoteten til tross for navnet kanskje var i slekt med potet, men er en rotgrønnsak i vindelfamilien
Sennepsmarinerte nakkekoteletter

Sennepsmarinerte nakkekoteletter

Når kotelettene er ferdige må de hvile, legg dem over på et fat, sil av kraften som er igjen i formen, denne skal også brukes tilsaus
Nakkekotelett med klassisk ratatouille

Nakkekotelett med klassisk ratatouille

Med så mykje gode og mettande grønsaker er det ingen grunn til å laga verken saus eller metningsgarnityr som potet eller pasta til middagen
Brie-gratinert Nakkekotelett med Mangosaus

Brie-gratinert Nakkekotelett med Mangosaus

Men siden den skal brukes tilsaus, spiller ikke det noen rolle hvordan det ser ut. Brien smelter ikke nødvendigvis sånn som du er vant til med annen ost, så bli ikke redd hvis den beholder litt av formen
Svinekoteletter i brun saus

Svinekoteletter i brun saus

La sausen små putre noen minutter etter du har hatt Maizena i, og smak sausentil med salt og pepper
HVORDAN FÅ DE MØRESTE NAKKEKOTELETTER

HVORDAN FÅ DE MØRESTE NAKKEKOTELETTER

Legg de over i ei ildfastform fordel klatter med smør, timian, hvitløk, vann, worcsester saus/sennep, noen dryss salt og chili om du vil ha det
Lise’s Stroganoff

Lise’s Stroganoff

Jeg har litt tykkere konsistens enn på en saus. Ta gryten av platen og tilsett tomatpure, rør godt. Tilsett litt og litt kraft og rør godt, sett gryten tilbake på platen på middels varme