Sennep- har ofte flere typer, men fin i dressinger, selvsagt med noen grovkvernede pølser og så er det godt å røre ut majones, sennep og litt hvitløk hvis du skal lage en god sandwich
Disse sandwichene er perfekte å ha med i kurven. - Pensle loffskivene med solsikkeolje på begge sider. - sandwich-loff i skiver- solsikkeoljeSandwich 1. - brie- strandaskinke- pærer- balsamico- ruccolaSandwich 2. - Dander sandwich 1 ved å ha et par skiver brie på en halv loffskive, ha på pære i skiver, ruccola, skinke, og en stripe balsamico. - Dander sandwich 2 ved å smøre majones på en halv loffskive, ha på skinke, ost, karri- og paprika-pulver (et lett dryss), ruccola og cherrytomater
(Innlegget er ment som inspirasjon, jeg kan komme tilbake til mer konkrete oppskrifter andre lunch-forslag om dere vil) Mine tipsLag alt klart kvelden før så har du tid til en god frokost på morgenenBruk bokser, gjerne flere små, så blir ikke maten klemt eller mostBruk frukt og grønnsaker for å få maten til å se mer spennende og innbydene utHa gjerne pålegget i den opprinnelige embalasjen/egen boks frem til du skal spise det (da holder deg seg mye friskere)Middagsrester kan blir fantastisk god lunch dagen etterVariasjon er alltid bra, vær kreativI flere kantiner/skoler/arbeidsplasser har man tilgang til micro, da har man mange muligheterVarme luncherWok (like god kald som varm synes jeg)OstesmørbrødPizza, pasta, lasagne eller andre middagsresterHavregrøt Selv om det kan være godt å ha med seg pålegg å ha det på skiver/knekkebrød når det skal spises er også sandwich veldig godtSandwichSmør alltid med smør, yoghurt naturell, rømme eller majones så holder brødet seg saftigHa masse grønnsaker og salatBåde skinke, kylling, egg og sjømat smaker godt, gjerne sammen med ost Her har jeg ost og skinke + salat, agurk, tomat og paprika Salat og egg på toppen, på skiven under er det ruccola, brie og ripsgele