Server med finhakked vårløk over. Salmalaksmed mangosalat og. ca 150-200 gr fisk pr pers, 1 stor mango/2 mindre, 1 chili, 2 vårløk, 3 småløk, 2 never ruccola, ris, soyasaus, maizenna, sesamfrø. Dersom du har barn som ikke spiser rå fisk kan du legge deres fisk med ristet sesamfrø på inn i ovnen på 200 gr i max 10 min mens du starter på resten. Finhakk småløk, fres de i pannen med litt olje, hell i 1 dl soya og 2 dl vann med litt 1-2ts maizenna utrørt
Start med marinaden. Avslutt med et dryss nøtter/frø og koriander, om du ønsker. 125 g salmalaks, i tynne skiver. 1 vårløk, skåret i tynne skiver. 125 g salmalaks. 1 vårløk
Deretter kutter du fersk salmalaks i tynne biter og legger over den varme risen. Gjerne hell over noen spiseskjeer med soyasaus og oppkuttet biter av vårløk
Et lite stykke salmalaks – eller annen laks. Bland sammen philadelphiaost, vårløk, sitronsaft og parmesan og smak til med pepper (det kan være lurt å la philadelphiaosten ligge framme en stund først slik at den blir lettere å røre i)
Skjær Salmalaks i tynne skiver. Kveldens bordkort var små lyskrus med initialer - fine på bordet og en liten gave som gjestene kunne ta med seg hjem etterpå
chili, festbord, forrett, japansk, lime, salmalaks, sashimi, sommerfest, sushi. To stilkar vårløk. Teriyakisaus får du kjøpt i velassorterte butikkar, eg smakset min med litt rista sesamfrø og lime