Salmalaks med vårløk oppskrifter

Salmalaks med mangosalat og lun Soya sjy

Salmalaks med mangosalat og lun Soya sjy

Server med finhakked vårløk over. Salmalaksmed mangosalat og. ca 150-200 gr fisk pr pers, 1 stor mango/2 mindre, 1 chili, 2 vårløk, 3 småløk, 2 never ruccola, ris, soyasaus, maizenna, sesamfrø. Dersom du har barn som ikke spiser rå fisk kan du legge deres fisk med ristet sesamfrø på inn i ovnen på 200 gr i max 10 min mens du starter på resten. Finhakk småløk, fres de i pannen med litt olje, hell i 1 dl soya og 2 dl vann med litt 1-2ts maizenna utrørt
Sushi: Tempura maki

Sushi: Tempura maki

Fyll på med sweet chili saus nederst i en stripe, deretter avokado og vårløk. frityrstekt scampi toppet med laks i min versjon
Sushi: Spicy laks

Sushi: Spicy laks

Salmalaksbitene legges i egen skal og blandes med to ts chilimajones og to ts hakket vårløk. Hakk så opp vårløk og avokado og salmalaks i små biter
3 sunne middagsretter for hele familien!

3 sunne middagsretter for hele familien!

Deretter kutter du fersk salmalaks i tynne biter og legger over den varme risen. Gjerne hell over noen spiseskjeer med soyasaus og oppkuttet biter av vårløk
Laksesalat med quinoa

Laksesalat med quinoa

Her er det bare å kutte opp salmalaksen, vårløken og avokadoen. Enkelt, sunt og godt, og overraskende digg med quinoa til
Laks med fint følge

Laks med fint følge

Et lite stykke salmalaks – eller annen laks. Bland sammen philadelphiaost, vårløk, sitronsaft og parmesan og smak til med pepper (det kan være lurt å la philadelphiaosten ligge framme en stund først slik at den blir lettere å røre i)
3 mettende salater

3 mettende salater

I tillegg inneholder denne salaten salmalaks, solsikkekjerner, brokkolispirer, vårløk, lollosalat, cherrytomater og agurk
Enkel sushi

Enkel sushi

- Salmalaks, skåret i tynne skiver. Rismatta kjøper du kun en gang, med mindre den blir ødelagt. - Vårløk
Jentekveld og treretters

Jentekveld og treretters

Skjær Salmalaks i tynne skiver. Kveldens bordkort var små lyskrus med initialer - fine på bordet og en liten gave som gjestene kunne ta med seg hjem etterpå
Sommerens hurtigmiddag #1: Sashimi

Sommerens hurtigmiddag #1: Sashimi

Purreløk eller Vårløk. Salmalaks, beregn ca 200g per person. Sashimi er så godt, så enkelt og det burde prøves hvis du ikke har laget dette hjemme
Sushi: Sweet chili roll

Sushi: Sweet chili roll

Som regel står det instruks på pakkene (skylle først, småkoke med lokk og deretter tilsette eddik). Legg så på laks, vårløk og kremost
Sashimi med teriyaki-dressing

Sashimi med teriyaki-dressing

chili, festbord, forrett, japansk, lime, salmalaks, sashimi, sommerfest, sushi. To stilkar vårløk. Teriyakisaus får du kjøpt i velassorterte butikkar, eg smakset min med litt rista sesamfrø og lime
#Sushifredag!

#Sushifredag!

Vi brukte salmalaks, tunfisk og kongekrabbe som hovedråvarer. ) Dette ble gjort som samarbeid med Godfisk
Lakseceviche

Lakseceviche

Salmalaksen trenger ikke fryses før tilberedning. Ceviche er trendy mat og har du ikke smakt det bør du gjøre noe med det