Serveres på en tallerken med litt finhakket koriander og eventuelt soyasaus. 1 salmalaks (ønsket størrelse) 1 lime Skjær laksen i fine, tynne skiver. 1 salmalaks
Salmalaks, en loin, skåret i tynne skiver. frisk koriander, finhakket. Denne retten smakte jeg første gang hos naboene, så lagde jeg det til jentene i Matvrak og det smaker helt fantastisk godt så oppskriften måtte bare foreviges på bloggen
Rør sammen og ha over soyasausen, riseddiken, honningen, limen og finhakket koriander. Grovhakk en vårløk og ha over i salaten sammen med finhakket koriander
1/2 Salmalaks eller annen filetKoriander og/eller bladpersille. Legg laksen i frysern i en times tidRør sammen ingrediensene til dressingenSkjær laksen så tynt du klarer og dandér skivene på et fatStrø over en klype gormetsaltFordel dressingen over laksen og la det hele stå å manrinere i minst 30 minutterPynt med grovhakket koriander og server med sprø salte kjeks
Salmalaksen trenger ikke fryses før tilberedning. Finhakk frisk koriander. ca 200 gram rå laks, gjerne salmalaks. 1 ts frisk koriander. Serveres med crostini eller det du ønsker ca 200 gram rå laks, gjerne salmalaks. 1 ts frisk koriander
Vend inn Ketsjap Manis, dryss over korianderfrø og hold varm til servering. Pynt med frisk koriander. Sviddå var klar med deilige 50 grader og salmalaksen hoppet på benken klar for noen heftige svømmelengder. 1 salmalaks ( ca 750g), en bunt vårløk, en pakke sukkererter, 2 stk røde chili, en ts korianderfrø, 2 ss finhakket koriander til pynt, 1/2 avokado, 3 ss Ketsjap Manis, 1 stk lime, 2 bokser røde linser (fra Go Green), 3 ss olivenolje, 3 ss nøytral olje. Relatert 1 salmalaks. 2 ss finhakket koriander
Salmalaks sous vide. finhakket gressløk, en neve koriander og blader fra et par stilker timian. Sjelden kommer jeg over retter hvor jeg umiddelbart ønsker å gjenskape herligheten
en liten bunt koriander. Rasp skallet av limen, og hakk opp koriander og chili. en liten bunt koriander. 360 g salmalaks, eller annen rå laks. 4 porsjoner 360 g salmalaks, eller annen rå laks
Finhakket koriander. 300 gr salmalaks, i sashimitynne skiver. 300 gr salmalaks, i sashimitynne skiver. Vi spiser mye laks her i huset, både fordi det er enkelt, sunt og fresht
Selv hos oss har det nesten blitt en vane av å velge salmalaks, når vi skal ha fisk til middag. Til fisken lager du også en klar saus av blant annet sesamolje og soyasaus som helles over fisken før du topper til slutt med fersk ingefær, vårløk og koriander