Sagopudding oppskrifter

Sagopudding

Kok opp melk, smør og sukker. Ha i sagogryn og kok under lett røring ca 15 minutter til en halvtynn grøt
Sagobudding

Sagobudding

Vi har prøvd oss på noen av puddingene tidligere, noen mer ukjente enn andre, men denne uken presenterer vi en skikkelig god, tradisjonell pudding, nemlig varm sagopudding

Sagopudding og byggrynspannekaker

Sagopudding. Halvpisk egget og rør det inn i grøten. Server med rørte bær. Tips 1 - pisket krem kan vendes inn i avkjølt grøt for å få en kremet
Marte Knipe med kirsebærsaus

Marte Knipe med kirsebærsaus

Bland melk og sagogryn i en kjele. Rør til blandingen koker opp over middels varme. La blandingen småkoke ca

På bunnen av sagosuppen…..

Oselias sagopudding vekker mange minner. I den perioden, kanskje særlig på midten av 1900-tallet, da dessert var en dagligdags avslutning på middagsmåltidet hverdag som søndag, var både sagopudding og sagosuppe mye brukt

Sagopudding

Fyll sagopuddingen i en fuktet 2-liter form, og dryss over litt sukker for å hindre snerk. Server sagopuddingen kald med 20% fløte og sukker