Endelig har jeg funnet en oppskrift på glutenfrie rundstykker som også min kjære likte. Kle et stekebrett med bakepapir og lag rundstykker med en sleiv og en slikkepott
Resultatet ble en ny oppskrift på rundstykker. I Danmark kaller vi litt mykere rundstykker for boller, så i mitt hode er dette grove gulrotboller med gresskarfrø og cottage cheese
Myke, saftige og smakfulle. Lyse rundstykker med cottage cheese. Dette gjør rundstykkene saftige, og gir små "fregner" av stekt ost på utsiden Hev deigen ca 1 time, tildekket
Rundstykkene ble myke og ekstra saftige, smakte godt med både salami og pistasjpålegg. Rull ut rundstykker, jeg brukte engangshansker og olje på hendene, blir ikke så klisset da
Siden jeg er en bløtleggingsdame, er dette fast food varianten av glutenfrie rundstykker, jeg har en annen oppskrift der all fytinsyre og enzymsperrer er brutt ned, oppskrift kommer snart
De ble super saftige og er absolutt å anbefale. Oppskrift på eltefrie rundstykker med solsikkekjerner. Her er rundstykkene jeg lovet dere etter gårsdagens innlegg