Det vi ønsker å oppnå, er saftige, nesten litt porøse hamburgere. I innlegget om hjemmelaget hamburger, skrev jeg om viktigheten av ikke å drive og tulle rundt med å mase inn krydder i kjøttdeigen når du lager hamburger
Myke deilige brød, syrlig coleslaw og løk og saftig kjøtt. Jada, mulig man går litt overboard når man får seg nye leketøy, men hva kan bedre tenkes enn røyket hamburger, med coleslaw og hjemmelaget hamburgerbrød
Utseende og smaken på vegetarburgerne er ganske annerledes enn vanlig hamburger, men de ble gode og saftige synes vi, og sammen med salat og dressing savnet jeg ikke kjøttet i det hele tatt
En saftighamburger fylt med avocado, gressløk og parmesanost stod på middagsbordet i går. Hamburgerne som ble godt tatt i mot av de rundt bordet, ble servert med noen sjarmerende hamburgerbrød
Saftig og superdigg. Den klassiske hjemmelagde hamburgeren med kjøttdeig. – Solgt, sa Madammen, og ikke lenge etter kunne vi sette tennene i disse saftige, superdigge og enkle burgerne
Altså, hvem liker vel ikke en real, saftig burger. Jeg serverte hamburgerne med en salat av asparges, ovnsbakt søtpotet, paprika, edamebønner og salatblader
hamburgeren blir saftig og har en god smak av litt frisk oregano, løk og paprika. Håper det smakte med en skikkelig saftig og smaksrik burger uten noe E eller hestekjøtt
i en hamburger må kjøttsmaken få skinne og ikke bli overdøvet av løk, bbq saus, egg og lignende. en god å saftig burger får du ved å grille den medium og ved å la den hvile minst 5 min etter steking for at kjøttsaften skal få trekke seg inn i burgeren igjen