Det kan hende sjokoladeblandingen har stivnet såpass at du må bruke litt makt, eller mixmaster for å få kremen inn i sjokoladeblandingen i runde 1, men etter det så vend kremen forsiktig inn slik at du ikke mister all luften i kremen
Stikk en tynn pinne i midten av kaken, hvis pinnen kommer ut uten kakerøre på så er den ferdig. 2 runde smurte former på 20 cm. 2 runde smurte former på 20 cm 175 grader i 35-40 minutter – midt i ovnen
Kakebunn Holder til 2 runde 20 cm former - 175 grader i 40-45 minutter Ha smør og sukker i en bakebolle og miks godt i sammen på høy hastighet 2-3 minutter Ha egg i en bolle og tilsett vanilje ekstrakt, ha dette over i smørblandingen og miks godt i 2-3 minutter I en bolle blander du mel,bakepulver og salt. Fordel røren likt i to runde 20 cm smurte former
Du kan fint lage to runde former ville nok doblet oppskrift ja. Hei, jeg har ikke firkantet form, og jeg tenker samtidig at hvis jeg bruker 2 runde former så blir det ca det samme, ville du ha dobblet oppskrifta og hvilken str på rund form ville du brukt
Ha bakepapir i bunnen på to runde former ca. Smash kaken er blitt veldig populær og det er ikke så rart, den er aldeles fantastisk god, med smak av salt og søtt, mykt fyll og sprø bunn, tilsammen blir dette en smaksopplevelse av de sjeldne særlig hvis du er glad i smash-sjokoladen
Finn det du har av glass og runde størrelser og fyr løs. halvparten oppi den største runde formen og lot den stå i ovnen på 170 grader varmluft i ca 35 minutter
Nå har du en lys og en mørk kakerøre. 1 Formkake – Oppskrift på kakerøren HER. 2 smurte runde former 23 cm. Relatert 1 Formkake – Oppskrift på kakerøren HER. 2 smurte runde former 23 cm 1 porsjon Sjokolade smørkrem