Risgrøt med rød saus oppskrifter

Riskrem med rød saus ✿

Riskrem med rød saus ✿

Rør inn risgrøt til riskremen har fått ønsket konsistens. På flatbygda i Hedmark er det mange, som spiser risengrynsgrøt med sukker, kanel og meierismør til formiddagsmat på juleaften og restene blir brukt i desserten
Riskrem med rød saus + Slowcooker give-away

Riskrem med rød saus + Slowcooker give-away

Vend inn den kalde risgrøtenmed en slikkepott eller stor skje. En av dem er riskrem, det er bare noe magisk med riskrem… Hemmeligheten er masse vanilje, helst ekte vaniljefrø, og så en fantasisk god rødsaus
Byggrynsgrøt

Byggrynsgrøt

Sammenlignet medrisgrøt har den haugevis av fiber og generelt flere nyttige næringsstoffer, blant annet de ulike B-bitaminene, vitamin K, jern og magnesium
Riskrem

Riskrem

Server riskremen medrødsaus. Bruk gjerne rester av julegrøten, bland med krem, og så har du en deilig dessert til julaften
Julemat for allergikere (og alle andre)

Julemat for allergikere (og alle andre)

ender jeg ofte opp med rissuppe og ikke risgrøt. Riskrem medrødsaus. Medisterkaker. Saus til kalkunen. Jeg er vokst opp med grove medisterkaker, og det er faktisk ikke mange årene siden jeg skjønte at det jeg kaller farsekaker, er det mange andre som også kaller medisterkaker
Riskrem i glass

Riskrem i glass

glass med lokk. 400 g /1 porsjon ferdig risgrøt - kjøpt eller hjemmelaget. 1 pose ferdig kirsebærkompott eller ferdiglaget rødsaus. 1 porsjon ferdig risgrøt
Rispudding

Rispudding

Rispudding serveres med bær, rørte bringebær eller skogsbær, bærsaus, kirsebærsaus eller vanlig rødsaus
Kransekake

Kransekake

Pisk kremfløte sammen med melis og vanilje, og bland i ferdig risgrøt. Jeg elsker å servere riskrem med deilig rødsaus ved siden av
Tips til julematen.

Tips til julematen.

Her småjukser jeg litt, for jeg bruker rødsaus på pose, og jeg bruker Toro sin risgrøt hurtigkokende som jeg koker opp
Riskrem med jordbærsaus

Riskrem med jordbærsaus

Vend inn risgrøten. Se også oppskrift på Riskrem medrødsaus. Ekstra god blir den servert sammen med hjemmelaget jordbærsaus

Lukten av høst

Det blir forresten risgrøt til kveldsmat. Vita hjertego'-rundstykker (fra ferskbrødavdelingen på Rema) med leverposte+sylteagurk og løvtynn baguettskinke+majones+cherrytomater+pynteblader
Riskrem med rød saus

Riskrem med rød saus

Risgrøt og den lager du slik. Riskremen må inneholde rikelig med krem slik at den blir luftig og kremaktig og smaksettes med vaniljesukker, og rødsaus som tilbehør, da er det en av de beste desserter jeg kan få
Laktosefri riskrem og rød saus

Laktosefri riskrem og rød saus

Bland i risgrøten og smak til. Spe med melk og tilsett salt og kok videre ved svak varme til. Server den rødesausen kald i en mugge ved siden av riskremen
Riskrem med rød saus

Riskrem med rød saus

Tradisjonelt spiser vi riskrem medrødsaus, laget av husholdningssaft, men det er enda bedre med bringebærcoulis
Risengrynsgrøt / Rice Pudding (served hot)

Risengrynsgrøt / Rice Pudding (served hot)

(English below)Risengrynsgrøt ja, eller risgrøt, eller nissegrøt om du vil. Pass på at du lager en stor porsjon så du har igjen rester til å lage Riskrem medRødSaus til dessert dagen etter
Riskrem med vanilje

Riskrem med vanilje

Det skal være en god risgrøt. Server medrødsaus, eller bærcoulis og mandelflak. Rødsaus. desember - Grove flatbrød
God Jul

God Jul

Har i kald risgrøt. Til dessert blir det riskrem med kokoskrem og rødsaus,. Jeg må si jeg er litt stolt av at jeg ikke har noen kaker med sukker i år
Julemat for allergikere (og alle andre)

Julemat for allergikere (og alle andre)

Dette fordi rismelk kan være litt ustabil i egenskapene sine, så følger jeg anvisningen på pakkene, så ender jeg ofte opp med rissuppe og ikke risgrøt