Reinsdyrbiff oppskrifter

Reinsdyrbiff med

Reinsdyrbiff med

Her har jeg brukt det som selges som reinsdyrbiff, eller flatbiff av reinsdyr. 600-800 g reinsdyrbiff/stek/filet. 600-800 g reinsdyrbiff/stek/filet
Reinsdyrgryte

Reinsdyrgryte

Denne gangen tok jeg et stykke reinsdyrbiff og laget en viltgryte, den ble helt nydelig. Posted by Torill Anita
Rød og hvit smørkremtopping

Rød og hvit smørkremtopping

Helstekt reinsdyrbiff, ovnsbakt rød løk og gratinert kålrot og potet til minst 24 cupcakes 200 g soft margarin (myk)
Reinsdyrbiff

Reinsdyrbiff

Gikk gjennom fryseren dagen i forveien og fant noen reinsdyrbiffer.  Dette innlegget Reinsdyrbiff har sitt opphav hos Hjemmekokklauget

Reinsdyrbiff

Krydre kjøttet med salt, pepper og viltkrydderblanding fra Judiths urtehage i. Kabelvåg. Brun det raskt i olje og smør og legg det over i langpanne

Helstekt reinsdyrbiff

Beste kjøttrett i Smaken av Norge. Roy Magne Berglund, restaurant "Du. verden" i Svolvær. La kjøttet hvile i ca 20 min før oppskjæring
Søndags reinsdyr med grønnkål og potetmos

Søndags reinsdyr med grønnkål og potetmos

Krydre reinsdyrbiffen med knust hel pepper, knuste einebær og salt. 400 g reinsdyrbiff.  . Søndag og kaldt og vått novembervær, krever god, varm og høstlig mat

Tank opp med skikkelig tigermat

Reinsdyrbiff. Kjøtt har i uminnelige tider hatt en viktig plass i norskt kosthold. Ferskt kjøtt var tidligere sesongvare, og bruken varierte i de ulike delene av landet

Reinsdyrbiff med soppsaus

Stek biffene på middels varme til de har fått en gyllen farge på begge sider. Etterstek biffene i ovnen ved 200 C i ca 5 minutter

Reinsdyrbiff i form

Skrell og hakk løken. Fres den myk i litt matfett. Legg farsen i en bolle med saltet. Ha i løk, pepper, einerbær og timian

til anbefaling.....

Reinsdyrbiff,ovnsbakte poteter,sauterte grønnsaker, pære og soppsaus. Da var bryllupet overstått, et nydelig brudepar, flott sermoni og et fantastisk selskap