ha jordbærene i en kjele å ha over sukker, vaniljesukker og vann. la jordbærene koke opp og la blandingen småkoke til bærene har blitt myke og begynner og løse seg litt opp
forsiktig bakepapiret fra kaken og smør over rørtejordbær. jordbærene og mos dem med lønnesirup. sammen potetmel og bakepulver sikt det over eggedosisen
Dette er en liten vri på den klassiske bløtkaken med krem og jordbær. Her har jeg brukt en ostekrem som gir et spennende og godt smaksbilde og litt syrlighet til den søte jordbærsausen
Kaka er ei marsipankake fylt med krem, friske jordbær og heimelaga vaniljekrem. Del sukkerbrødet i tre, dynk med litt melk og ha krem, friske jordbær og vaniljekrem mellom begge lagene
Denne kaken er frisk og god, fordi den har masse friske jordbær inni. En kurv jordbær. Jordbærsyltetøy. Dynk med appelsinjuice og ha jordbærsyltetøy over bunnen
Kremfløte og nugatti ble rørt godt sammen, over svak varme. Kaken, som i mitt hodet het Chilikake med sjokoladekrem og jordbær før den stod klar, ble pga for lite chili omdøpt til bløtkake
Syltetøyet lager du ved å varme opp bær, og potetmelrørt ut i vannet. 200g frosne bær (Jeg brukte bringebær og jordbær). 1 ts potetmel/mais stivlese. 200g frosne bær (Jeg brukte bringebær og jordbær). 1 ts potetmel/mais stivlese
Hasselnøttsmør emd kakao+jordbær. Det med mer stivelse kan være alt fra arrowroot, potetmel og tapioca til glutenfritt mel ller malte havregryn om du ikke bryr deg om å ikke spise kornvarer
Sikt i hvetemel og potetmel, og vend/løft det forsiktig inn i røren med en slikkepott. 50 g potetmel. Hadde tropisk frukt og ekstra ananas i halvparten av kremen og 1 ss jordbærsyltetøy og jordbær delt i 4 i resten av kremen. 50 g potetmel