17 Mai marsipankake
Passionate Baking
Passionate Baking
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 17 mai nærmer seg, og denne kaken er perfekt til kakebordet. Denne kaken er frisk og god, fordi den har masse friske jordbær inni. Jeg syntes det er veldig godt å dynke kakebunnen med appelsinjuice, da blir kakebunnen med saftig og man får en frisk god smak av appelsin. Når det gjelder fyllet, er det vaniljekrem blandet med fløtekrem. Dette blir en silkemyk krem som passer godt inn i en marsipankake. Vaniljekrem passer også veldig bra med friske bær.
  • 4 romtempererte egg
  • 1 dl hvetemel
  • 1 dl potetmel
  • 2 ts bakepulver
  • 1 ts
  • 2 eggeplommer
  • 30 gram maizenna
  • 40 gram sukker
  • 1 vaniljestang
  • 2 dl melk

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.