Jeg jobber i butikk å kan fort kjøpe den maten jeg vill, men barna de før med seg skiver. ) en til oss voksne å en til litt kresne barn slik at alle blir fornøyde
Jeg har forsøkt ulike oppskrifter på pizzasnurrerog syns denne har vært den beste frem til nå ihvertfall I den opprinnelige oppskriften fra Matprat brukes det Jyttemel,men jeg er ikke så glad i smaken på detSå jeg har bakt disse med en blanding av Semper Mix (500gr) og Toro Kakemix (250gr) da det var det jeg hadde i skapetMen vil tro at det går helt fint (om ikke bedre. ♥ Forvarm ovnen til 225c ♥ Visp lett sammen et egg til pensling av pizzasnurrene slik at du har det klart (og at det rekker å bli temperert) Glutenfrie pizzasnurrer Ca 40 stk 150 g smeltet smør6 dl melk1 pk tørrgjær1 1⁄2 ss fiberhusk250 g Jyttemel (eller annet mel (se over) )500 g Semper Mix2 ts salt1 ss sukker1 ts bakepulver1 egg ♥ Smelt smør forsiktig på lav varme og tilsett melken ♥ La blandingen bli litt varmere enn fingervarm, før du rører ut tørrgjær i blandingen ♥ Visp inn fiberhusk, og la blandingen svelle i 5-10 minutter ♥ Visp så inn et egg ♥Bland sammen mel, salt, sukker og bakepulver i en bolle, lag en grop i midten og hell i væsken, og elt deigen godt sammen ♥ Dekk bollen med plast og la den heve til dobbel størrelse på et lunt sted ♥ Arbeid ut deigen på kjøkkenbenken og bruk godt med mel, og kjevle den ut til et stort rektangel ♥ Ha på det du måtte ønske av fyll. 3 cm for litt tykke pizzasnurrer, halver størrelsen (som jeg har gjort) for de som er litt lavere (de hever til nesten dobbel størrelse) ♥ Legg pizzasnurrene på et bakepapirkledd stekebrett til etterheving Etterhev i ca. 20 minutter på et lunt sted ♥ Pensle så pizzasnurrene godt med et sammenvispet egg ♥ Stek snurrene midt i ovnen på 225 °C i ca 15 -20 minutter ♥ Avkjøl pizzasnurrene lett på rist før servering Jeg legger pizzasnurrene i fryseren og ta dem opp på morgenen og legger de i matpakken om barna skal ha de med seg på skolen Da er de tinet og ferske til lunsj
Å få barn til å spise sunne saker er ikke alltid like lett, heller ikke min. #oppskrift #snurrer #pizzasnurre #matpakkesnurre #barnemat #turmat #familiemat #sunnbakst #matprat 9 stykker
adventstid, bagels, blåbær og kokosmelk smoothie, blåbær smoothie, chorizo, enkel julebakst, galangal, godt til jul, grove bagels, halvgrov paibunn, hjemmelagde bagels, hvordan lage bagels, hvordan lage grove bagels, indrefilet av kylling, Jesus, jul, julebakst, julebakst med barna, julekaker for de små, julestemning, kokosmasse, kokosmelk i smoothie, kylling og chorizo-form, kylling og kokosmelk suppe, kyllingfilet, lagtidstilberedt lam, lam, lammelår, lammelår med eksotiske smaker, langtidstilberedt lammelår, langtidstilberedt mat, mango chili lime salat, marokanskinspirert lammelår, marokoansk mat, mørt lammelår, ost, ost og skinke og purre-pai, ost og skinke pai, pai, paibunn, pizza, pizzasnurrer, pizzasnurrer med kjøttdeig, pizzasnurrer med kjøttdeig løk og salami, potet, purre, søtpotet, serinakaker, skinke, smoothie, stek, thai chili, thailandsk kyllingsuppe, thaimat, thaisuppe, tilbehør til lammelår, timian, timianmarinert kylling
Jeg hadde først tenkt å lage baguetter med godt pålegg, men det er ikke så enkelt for barna å gape over en velfylt baguett, så da lagde jeg heller pizzasnurrer med fyll som særlig storebror liker
men barna vil gjerne ha det, så da må mor bare hive seg utpå. Jeg er glad i å lage pizza, men har aldri vært noen kløpper på hverken pizzasnurre eller pizzaboller
Jeg delte deigen i to denne gangen, fikk da ganske små pizzasnurrer i perfekt barnestørrelse. Til dessert anbefales fruktspyd - Sunt, godt og veldig populært hos barna
Send med fylte horn eller grove pizzasnurrer. Videre forteller Nina meg at hun forbereder noe kvelden før, om jeg har overskudd til det, men som regel lager jeg de på morgningen, mens barna spiser frokost