Disse vegetariske pizzarullene må du absolutt prøve. De er gode, lettlagede og anvendelige. De passer fint å servere til lunsj, som turmat eller til barnebursdag
Stromboli blir ofte servert som forrett på Italienske pizzarestauranter. Stromboli ble oppfunnet i USA på 1950-tallet -og er mer kjent i USA enn i Italia
Stromboli blir ofte servert som forrett på Italienske pizzarestauranter. Stromboli ble oppfunnet i USA på 1950-tallet -og ble oppkalt etter den italienske filmen Stromboli
Stomboli er egentlig en liten øy nord for Sicilia med en veldig aktiv vulkan. Roberto Rosselini regisserte også en film som het "Strombili" med Ingrid Bergman i hovedrollen
Du tror kanskje at Stromboli er en Italiensk oppfinnelse, men det er det ikke. Stromboli ble oppfunnet i USA på 1950-tallet -og blir ofte servert som forrett på Italienske pizzarestauranter i Amerika
Dette brødet er utrolig enkelt å lage, men det tar litt tid. Personlig lager jeg det i helgene. Setter deigen på morraen - glemmer den i noen timer, også steker jeg langpannebrødet på kvelden
Mosse (altså morfar) ble 89 år i går, og det måtte selvfølgelig feires med kake. Så til denne bursdagen bakte jeg 4 ingredient italian vanilla sponge cake, men byttet ut vaniljeextract med vaniljesukker, slik at det ble nærmere et vanlig sukkerbrød til marsipankake
På Far min sitt kjøkken kan det og bli kaotisk. I det daglege kappløpet om å rekke alle avtalar, fisketurar og fôring av dyr, tyr vi i blant til nokre smakfulle snarvegar
Stek kjøttdeigen/karbonadedeigen i rapsolje og krydre med tacokrydderet. Rull ut pizzadeigen. Fordel pizzasaus, ost og stekt kjøttdeig/ karbonadedeig utover pizzabunnen
Vi har det vel nesten alltid travelt med middag når vi kommer hjem fra jobben på ettermiddagen. Det skal være raskt, sunt og ikke minst godt og mettende
Disse knekkebrødene har blitt min favoritt, de er helt uten korn og er bløtlagt i surdeigstarter eller eddik i minst 8 timer for å bryte ned rusk og rask i nøtter og frø