For the love of chocolate, så heller jeg over litt smeltet sjokolade på kjeksene. Som en ekstra “touch” er det hellet på litt med en deilig Belgisk sjokolade…Just for an extra pleasure
Make sure you place them well spaced apart to allow for spreading during baking. Sharing the recipe for these delicious ChocolateChip Cookie with sea Salt, enjoy
Happy baking Y’all. Idag lagde jeg deilige ChocolateChocolateChipCookies. Milk & Cookies = Yuminnes. Liker du mine chocolatechipcookies og er du glad i sjokolade, kommer du til og elske disse
Så da jeg kom over en ny måte å lage det på, på bloggen passionforbaking, måtte jeg teste det. Legg så røren i ildfaste former, eller store muffinsformer
Jeg bruker en iskrem skje for å lage samme størrelse på per kjeks. Dette var det hele for denne gang. Jeg kjenner meg ganske så mett og fornøyd, og best av alt er at jeg får reise hjem før jeg triller helt rundt her
Så er du glad i Oreo kjeks og chocolatechipcookies, så er dette den perfekte kjeksen for deg. Tiden flyr så raskt forbi, før man vet ordet av det så er det helg igjen
For the love of chocolate. Ukene går så utrolig fort og det er så mye jeg vil lage og vise dere. Veldig hyggelig å lese at en del av dere allerede har laget Oreo cheececake kaken som var på bloggen for bare et par dager siden, og det gleder meg at den falt i smak
Bruk en iskremskje til å fordele røren på to bakepapirkledde bakeplater, én skje per kjeks. Cookies. Husk bare å bruke lyst brunt sukker, for da får du en vakker gyllen farge på kjeksene
Make sure you place them well spaced apart to allow for spreading during baking. Today I share the recipe for these delicious cookies, Both plain chocolatechipcookies and dark lush chocolatechipcookies with sea salt on top, such a delicious combination
Håper dere alle hadde en fantastisk helg og er klar for en ny uke med nye muligheter. Smaken av sjokolade chipcookies og sjokolademousse gjør seg veldig godt sammen
Men Cookies & Dreams for meg er. Håper helgen har vært super for alle og enhver. Når jeg drømmer om cookies, da snakker vi om Amerikanske Chocolatechipcookies
Om dere liker å følge med på det jeg baker kan jeg anbefale å følge Passionforbaking. Folk spør om jeg ikke blir lei av å gjøre dette dag inn og dag ut, men svaret er nei, det eneste jeg blir lei av er at jeg blir altfor fluffy av alt jeg må smaksteste for hver bok…
Test disse kjeksene med halvparten av chipsene om du er usikker på om smaken er noe for deg. Nå på torsdag er det Super kveld på Mosseporten senter i Moss og jeg er der for å pynte cupcakes og signere boken “Love Manuela”
I also made sweet raisin buns, but I forgot to take pictures of them. I think I dare to claim that I have upgraded my cake baking skills since last year