Her har jeg toppet pannacottaenmed eplebiter som jeg har varmet med brunt sukker og kanel. Pannacotta er en populær vaniljepudding som passer til det meste
I og med at vi har intervju-uke var det bare å samle seg sammen og komme seg opp, men heldigvis (takk og lov for telefonkonferanse) kunne jeg stanna hemma
Pannacotta. Pynt med for eksempel appelsinskall, hakkede nøtter eller sjokolade, eller friske bær. 4 egg40 gr sukker150 gr kokesjokolade2 dl kremfløte2 ss sterk kaffe1 ss cognac eller likør2 romdråperAppelsinskall. Smelt sjokoladen i en bolle over vannbadSkill eggene og pisk plommene sammen med sukker til eggedosisPisk kremfløten til en lett krem og bland den med eggedosisenBland eggedosisen med den smeltede sjokoladen - pass på at sjokoladen ikke er for varm - under 55 grader og tilsett kaffe, cognac og romdråperPisk eggehvitene stive - du skal kunne snu bollen uten at det renner utVend forsiktig inn eggehviten i sjokoladeblandingen og fordel i porsjonsglass eller en bolleAvkjøl i kjøleskap i minst et par timer før servering
Pannacotta con crema di cachi. Det smakte særdeles godt medkaffe og ei serinakake til. Eg er heilt einig, og gler meg på mange middagar med kjekjøt framover
Dolce bestod av tre kakestykker, sjokoladepudding, pannacotta og hasselnøttkake. Men min «busserull-italiensk» så var det tre forretter, pasta, kanin og husets dessert medkaffe