Vil du bruke sukrin i denne oppskriften istedet for sukker vil jeg anbefale å toppe paienmedsukker, gjerne bruntråsukker da sukrin og kanel sammen ofte gir en litt bitter ettersmak
smuldrepaimedrabarbra. Skrell og ta ut kjernene av eplene og del de i båterBland de medbruntsukkerog kanelBland smør, mel, havregryn ogsukkermed hendene
Paien er laget med speltmel og havregryn som gjør den sunnere, og du kan lett lage den sukkerfrimed å erstatte sukkeretmed sukrin gold (bare husk på at sukrin er dobbelt så søtt som sukker
solbær, rabarbra, epler, pærer, kirsebær, bjørnebær, stikkelsbær, plommer, fersken eller nektariner. Bland sammen sukker, GULLBYGG bygg- og havregryn og mel
Smuldrepaimed eple ograbarbra. Oppskriften er basert på tantes rabarbrapai, med noen små endringer. For et par dager siden var jeg så heldig å få rabarbra fra tantes hage, og da måtte det jo bli pai
¤ Bland rabarbraenmedsukkeretog hvetemelet og ha det i den smurte formen. Egentlig er ikke dette en pai, og opprinnelig er det en oppskrift medrabarbraog ikke med epler