Den ultimate rabarbra- og jordbærpai
Mat og Reiser
Mat og Reiser
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Ingredienser paibunn
  • 175 g hvetemel
  • litt salt
  • 75 g usaltet smør
  • 45 g melis
  • 1 sammenpisket egg
  • Sett formen tilbake i kjøleskapet i ca 15 minutter Forstek paiskallet i ca 10 minutter på 200 grader
  •  
  • Ingredienser fyllet
  • 1 dl sukker
  • 1 ss potetmel
  • 500 g rabarbra (skrelt og i biter)
  • 1 kurv jordbær
  • 1 pk vaniljekrem (eller hjemmelaget)
  • Ingredienser Crumble
  • 2 dl hvetemel
  • 4 ss brunt sukker
  • 2 ss hvitt sukker
  • 100 g usaltet smør

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.