På menyen sto breiflabb i spekeskinke, pastinakkpuré, smørdampet purre og ovnstekte potetskiver. Jeg serverte fisken med ovnstekte poteter, smørdampet purre og pastinakkpuré
Vår lørdagskosemat er derfor ofte helstekt svinefilet med ovnstekte poteter og peppersaus. Jeg hadde kjøpt inn italiensk spekeskinke til å ha rundt fileten, men jeg klarte å glemme den innerst i kjøleskapet
Her er kassler brukt i frittata, som er en ovnstekt eggerett. Så raider jeg kjøleskapshyllene for rester av skinke, kylling, chorizo, bacon, fetaost eller i dette tilfellet kassler
Serveres med strandaskinke og rucolasalatTotalt. Mykt eggesmør med følge3 hardkokte egg, 40 gr smelta smør, 10 gr vårløk, salt,pepper35 gr strandaskinke, 20 gr rucolaKok eggen og avkjøl, smelt smøret, skrell og hakk eggene i biter, rør inn i smøret, smak til med salt, pepper og rør inn vårløk, Sett kaldt, gjerne natten over eller bare en liten stund i kjøleskap til det får ”satt” seg litt. 50 gr skinke, 50 gr graddost, 50 gr tomat, 30 gr salat, 10 gr rødløk, 10 gr majones, 30 gr rød paprika som snackTotalt 4,08 karber. Grønnsakwok med ovnstekt laks1 stk laksefilet – 150 gr100 gr Squash,40 gr løk, 40 gr paprika, 25 gr bønnespirer, 50 gr brokkoli, 40 gr sukkererter, 50 gr blomkålTotalt. 50 gr skinke