Følg gjerne med på daglige oppdatering av Just Another Food Story på Instagram @justanotherfoodstory, og hashtag gjerne med #justanotherfoodstory, dersom dere har noen lekre matopplevelser å dele
Anbefaler å servere den medovnsstekte grønnsaker (og evt. poteter, søtpoteter, jordskokk, gulrøtter, fennikel, cherry tomater, sopp) og putt i langpanne (for en stor steik, fyll langpanna godt med grønnsaker - de blir fort spist opp
Skjær løk i terninger, ha det i gryten og la den surre sammen med kjøttet noen minutter. Om du vil retten tykkere kan du jevne den med maizenna utrørt i kaldt vann
Når du skal lage ovnsstekte lammekoteletter, så er det egentlig ikke så mye å tenke på. I oppskriften under, så har jeg med ulike grønnsaker i en ildfast form
Skjær poteter i skiver, og del brokkolien i små buketter. Ovnsstekt squash medhvitløkog urter. Ta ut langpannen og dekk den med en stekeplate slik at varmen blir værende i paprikastykkene
Bland olje, finhakket hvitløk, krydder og urter i en liten bolle. Skjær så fileten i skiver og server medovnsstekte grønnsaker, sjampinjongstuing og «Jamie Oliver -poteter» Velbekomme
Det hele serveres medovnsstektepoteter, bakte tomater og dampet brokkoli. Legg dem i ei ildfast form, og ha over hele hvitløksbåtermed skall, hele grener medrosmarin, smør, olivenolje, salt og pepper
Man kan også gjerne ha ovnsstektepoteter til med masse hvitløkog timian. Stikk med kniv inn i de kjøttfulle delene av lammet, og stikk inn hvitløkenog press så inn den hakkede perillen sammen medhvitløken