Når jeg en sjelden gang lager kaker så lager jeg som regel ostekake fordi det er det enkleste. Jeg har brukt bringebærkesam denne gangen, men det er også deilig å bruke kesam med lime
Kaken kan gjerne pyntes medfriskebær. Det er derfor viktig at ostekaken er helt stivnet og at bringebærgeleen som skal helles over er helt nedkjølt før den helles over
♦ Oppbevar kaka i kjøleskapet og pynt gjerne medfriskebær. eg utnytta anledningen medostekake i fokus, tok en råsjangs, slo på stortromma med å eksprimentere fram ostekaka i en melkefri versjon
Pynt med limeskall, friskebær, peppermynte eller lignende. Dette er en enkel og kjapp ostekake. Det greie med denne er at om du, av en eller annen grunn, ønsker å unngå all søtning, kan du det med denne
Pynt kaken med masse friske bær, revet sjokolade og spiselige blomster om du har. Lag geleen som anvist på pakken, men med halv vannmengde
Pynt gjerne medfriskebær. I dag har jeg noen deilig ostekaker til dere. De første jeg lagde for en del år siden ble så populære at de fikk sin plass i den første boka mi, og ikke minst ble laget sammen med Wenche på God Morgen Norge i sin tid