Snu kalveskankene i mel blandet med salt og rikelig med pepper. Så fordeles buco'ene i gryten. Det kan være nødvendig å røre et par ganger underveis, slik at ingenting setter seg fast på bunnen, men gjør det med vennlig hånd så buco'ene ikke går i stykker
Kalveskankene skal være fra den midterste og mest kjøttfulle delen av skanken(okse kan til nød brukes, men prøv å unngå det, den må småputre i 5-6 timer. 4 kalveskanker a 250 til 300 gram, skåret som på bildet
Osso Bucco med gremolata, byggotto og surdeigsbrød. Jeg må innrømme at denne oppskriften ble fulgt slavisk fra "Trines Matblogg" og hennes oppskrift på Osso Bocco
OssoBuco («bein med hull») er en spesialitet fra Milano som er laget på kalveskank. til 4 personer 1 kg kalveskank 2-3 ss hvetemel 1 stor løk 3 gullerøtter 6 ss olivenolje 2 selleristenger 3 laurbærblader 2 dl tørr hvitvin 1 liter oksekraft 1 dl appelsinjuice 4 salvieblader 2 kvaster rosmarin 1 appelsin 1 lime salt og pepper Vend kjøtett i mel og krydre med salt og pepper. Oslo Buco Grasso Fratelli 4 personer. 1 kg kalveskank