Osso buco kalveskank oppskrifter

Osso Buco

Osso Buco

men denne er laget av kalveskank (skiver av forbenet) og kokt med vin, kraft og tomater. Osso betyr ben på italiensk, og buco betyr hull
Osso Buco

Osso Buco

Snu kalveskankene i mel blandet med salt og rikelig med pepper. Så fordeles buco'ene i gryten. Det kan være nødvendig å røre et par ganger underveis, slik at ingenting setter seg fast på bunnen, men gjør det med vennlig hånd så buco'ene ikke går i stykker
OSSO BUCO

OSSO BUCO

2 kg kalveskanker (skåret i tykke skiver) 2 glass hvitvin. OSSOBUCO. 28. 03. 2016 kl. 23. 04 i. Kjøttretter. Ingen kommentarer
Osso buco, ben med hull

Osso buco, ben med hull

Kalveskankene skal være fra den midterste og mest kjøttfulle delen av skanken(okse kan til nød brukes, men prøv å unngå det, den må småputre i 5-6 timer. 4 kalveskanker a 250 til 300 gram, skåret som på bildet
Risotto alla Milanese.

Risotto alla Milanese.

Denne risotto retten brukes veldig ofte til for eksempel Ossobuco, som er en svært velsmakende rett laget av kalveskank, med mye smak
Osso Buco in bianco

Osso Buco in bianco

OssoBuco («bein med hull») er en spesialitet fra Milano som er laget på kalveskank. til 4 personer 1 kg kalveskank 2-3 ss hvetemel 1 stor løk 3 gullerøtter 6 ss olivenolje 2 selleristenger 3 laurbærblader 2 dl tørr hvitvin 1 liter oksekraft 1 dl appelsinjuice 4 salvieblader 2 kvaster rosmarin 1 appelsin 1 lime salt og pepper Vend kjøtett i mel og krydre med salt og pepper. Oslo Buco Grasso Fratelli 4 personer. 1 kg kalveskank