100g mørk sjokolade / 100g de chocolate negro. 100g mørk sjokolade / 100g de chocolate negro. Det er noen kaker som dukker opp igjen og igjen på diverse blogger og bake blader som jeg leser og very cherry chocolate cake er en av disse
Den finnes også på kanariøyene der den kalles baboso negro. Torsdagestipset denne uken er en tre-liter pappvin fra Portugal signert den anerkjente portvinsprodusenten Niepoort
Populære innlegg. Sous Vide Ytrefilet av elg, bakt rødbet på Radicchi med eple, rødløk og rosenkål. Sous Vide Ytrefilet av elg, bakt rødbet på Radicchi med eple, rødløk og rosenkål (3 pers) 500g ytrefilet av elg 2 ferske rødbeter 1 r
Kristian kokkelerer ting han ikke kan (og drikker vin i mellomtiden)
200g mørk sjokolade / 200g de chocolate negro. 200g mørk sjokolade / 200g de chocolate negro. Skikkelig seige sjokoladecookies er det vel få som kan motstå, sammen med ett iskladt glass melk
290g mørk sjokolade / 290g de chocolate negro. 290g mørk sjokolade / 290g de chocolate negro. I den ukentlige testingen av kjeks her i huset var turen kommet til disse seige sjokoladecookisene
100g 70%sjokolade / 100g de coholate negro de 70%. 100g de coholate negro de 70%. Jeg har vært litt nyskjerrig på disse typisk amerikanske julekakene en stund