Når kakene er klare til servering, drysser du over melis (bruk en fin tesil). Blir det fortynt, kan du røre ut litt maisenna i vann og helle det over bærene slik at røren tykner
Når de er ute av ovnen og avkjøles litt og dryss med melis og nyt med en kopp kaffe. Brett nøye den andre halvdelen av deigen oppå eple skiver, så rull den forsiktig og plasser i muffinsformen
Med kanel og stjerneanis nårsyltetøyet nye høyder både i lukt og smak. Du skal ha nok vann til at plommene ikke brenner seg fast i bunnen,men ikke så mye at syltetøyetblirfortynt
Når deigen kjennes fin ut øker du til høy hastighet i ca. Jeg lagde mine boller litt små denne gangen, rett og slett fordi det blir så mektig med krem i
Dette mønsteret får man på marsipanen når man legger den på matten. Idag blir det en deilig vanilje kake som er pyntet med marsipan som dagens fristelse
Jeg pleier å snu sukkerbrødet, slik at det som er bunn når du steker, blir topp når du fyller. Når det kommer til fyll er pisket krem et must, men jeg liker også å ha vaniljekrem, bringebærsyltetøy og bringebær
*Grunnen til at jeg foretrekker å bruke daddelsukker eller kokossukker fremfor feks sukrin her er at jeg bruker sukkeret til å mate gjæren, og dermed får et bedre bakeresultat, særlig når jeg baker glutenfritt
Hvis du steker dem sammen med pølser og medisterkaker, kan du ta ut den ildfaste formen med pølser og medisterkaker når de er ferdig stekt, dekk dem til med folie så de holder seg varme
Når man velger livsstilsendringen Lavkarbo finnes det mange variasjoner. Andre tips som vi også har i skapet er (kommer sikkert på flere, da blir de føyet på lista) husk at vi har ikke alt hele tiden
Alle på jobben har med kake når de har bursdag. Smak deg fram slik at den ikke blirfor søt. Kanskje litt for høy med tanke på tilbakemeldingene om for mye kakebunn som vi fikk i Kakekrigen, men jeg har dynket, så jeg håper det allikevel ikke skal gjøre så altfor mye
Denne fondanten blir litt hard på overflaten, men den er myk når du biter i den. Jeg fyller mitten med kirsebærsyltøy fra Nora…Bare elsker Nora syltetøy så jeg handler mye av det når jeg er i Norge
Når kaken er helt kald og klar til å pyntes deler du den i to lag. Vend de hakkede bærene inn i kremen sammen med syltetøyet, rett før kremen skal brukes