Når syltetøyet blir for tynt oppskrifter

Muffins med syltetøy

Muffins med syltetøy

Når kakene er klare til servering, drysser du over melis (bruk en fin tesil). Blir det fortynt, kan du røre ut litt maisenna i vann og helle det over bærene slik at røren tykner
Ripsgelé

Ripsgelé

Merk syltetøyet med type og dato, og sett til lagring når det er helt avkjølt. Det skjer noe spesielt når "veldig surt" og "veldig søtt" møtes
Butterdeig eple roser

Butterdeig eple roser

Når de er ute av ovnen og avkjøles litt og dryss med melis og nyt med en kopp kaffe. Brett nøye den andre halvdelen av deigen oppå eple skiver, så rull den forsiktig og plasser i muffinsformen
Marsipankake

Marsipankake

Kjøp en boks som skvulper når du rister på den. (Om du tåler melkeprodukter blir det jo perfekt med pisket kremfløte
Sunn rullekake

Sunn rullekake

Eg har stort sett ikkje våre noke fan av denne typen kake, men det blir plutselig noke anna når man lager den sjølv i en sunnere versjon
Nydelig krydret plommesyltetøy

Nydelig krydret plommesyltetøy

Med kanel og stjerneanis nårsyltetøyet nye høyder både i lukt og smak. Du skal ha nok vann til at plommene ikke brenner seg fast i bunnen,men ikke så mye at syltetøyetblirfortynt
Fastelavnsboller med bringebær

Fastelavnsboller med bringebær

Når deigen kjennes fin ut øker du til høy hastighet i ca. Jeg lagde mine boller litt små denne gangen, rett og slett fordi det blir så mektig med krem i
Simple Vanilla Marsipan Cake

Simple Vanilla Marsipan Cake

Dette mønsteret får man på marsipanen når man legger den på matten. Idag blir det en deilig vanilje kake som er pyntet med marsipan som dagens fristelse
17. mai kake

17. mai kake

Når eggehvitene begynner å former myke toppe, tilsetter du. mai er rett rundt hjørnet, og selv om den i år blir
Åpen marsipankake

Åpen marsipankake

Jeg pleier å snu sukkerbrødet, slik at det som er bunn når du steker, blir topp når du fyller. Når det kommer til fyll er pisket krem et must, men jeg liker også å ha vaniljekrem, bringebærsyltetøy og bringebær
Himmelske kanelsnurrer uten gluten og hvitt sukker

Himmelske kanelsnurrer uten gluten og hvitt sukker

*Grunnen til at jeg foretrekker å bruke daddelsukker eller kokossukker fremfor feks sukrin her er at jeg bruker sukkeret til å mate gjæren, og dermed får et bedre bakeresultat, særlig når jeg baker glutenfritt
Livsstilsendring – ikke diett!

Livsstilsendring – ikke diett!

Når man velger livsstilsendringen Lavkarbo finnes det mange variasjoner. Andre tips som vi også har i skapet er (kommer sikkert på flere, da blir de føyet på lista) husk at vi har ikke alt hele tiden
Festpyntet sjokoladekake

Festpyntet sjokoladekake

Alle på jobben har med kake når de har bursdag. Smak deg fram slik at den ikke blirfor søt. Kanskje litt for høy med tanke på tilbakemeldingene om for mye kakebunn som vi fikk i Kakekrigen, men jeg har dynket, så jeg håper det allikevel ikke skal gjøre så altfor mye
Pastel Petits fours

Pastel Petits fours

Denne fondanten blir litt hard på  overflaten, men den er myk når du biter i den. Jeg fyller mitten med kirsebærsyltøy fra Nora…Bare elsker Nora syltetøy så jeg handler mye av det når jeg er i Norge
Oppskrift: Djevelkake med jordbærkrem

Oppskrift: Djevelkake med jordbærkrem

Når kaken er helt kald og klar til å pyntes deler du den i to lag. Vend de hakkede bærene inn i kremen sammen med syltetøyet, rett før kremen skal brukes