Jeg brukte lys kokesjokolade, hakket dette og valnøttene i biter, og blandet i. Oppskriften fant jeg her 225 g (1cup) smør, mykt 200 g (1cup) hvitt sukker 220 g (1 cup)brunt sukker 2 egg 2 ts vanilla extract 375 g (3cups) mel 1 ts bakepulver 2 ts vann 1/2 ts salt 335 g (2cups) halvsøt sjokolade, i småbiter 115 g (1cup) hakkede valnøtter Rør smør og sukker (begge) hvitt, tilsett deretter ett egg av gangen
De ferdigstekte kakene skal være gylne i kantene, men fortsatt myke. ♥ Jeg har her brukt amerikanske chocolate chips, men det går også helt greit å bruke grovt hakket kokesjokolade
I dag skal du få oppskriften på nydelige amerikanskecookies. Glutenfrie cookies med sjokoladebiter. Til 10 cookies trenger du. 70g mørk sjokolade, i små biter
De er utrolig myke, og smelter i munnen akkurat slik store amerikanskecookies skal gjøre. Hvis man legger på noen ekstra sjokoladeknapper før steking, vil utseende bli enda bedre, og utseende vil likne mer på de store amerikanske cookie'ene
Disse amerikanskesjokoladecookiesene inneholder lite hvetemel og nesten uforskammet mye mørk sjokolade – det gjør dem usedvanlig myke i konsistensen og gir dem en deilig, intens sjokoladesmak
Tilsett så kokos, havregryn, grovt hakket sjokolade (eller chocolate chips, se tips) og honnikorn. Stek cookiesene midt i ovnen ved 175°C i 12-15 min, til de er lett gyldne i kantene. Avkjøl cookiesene i 10 min på platen før de flyttes over på rist og avkjøles helt. 200 g kokesjokolade (se tips)