Den er sprø ytterst, med en myk marengs inni som smelter i munnen. Dette er en marengskake som kan minne om Pavlova utseendemessig, men som etter min smak er mye bedre
Pisk lenge helt til du får en myk krem. I dag skal dere få oppskriften på en cashew marengskake. √Sukkerfri √Melfri √Glutenfri √Lavkarbovennlig Cashew- og marengskake med nydelig smørkremTil bunnen
Rør blåbærcurden myk og fordel generøse mengder over marengskakene. Har den blir for tykk synes du, er det bare å røre litt kraftig i den, så blir den mykere og mer rennende
Da holder marengsen seg fortsatt sprø og blir ikke myk og seig av kremmen. #sjokolade #sjokolademarengs #marengs #sjokolademarengskake #frukt #bær #kokos #helenorgebaker #helenorgeskaker #kakeblogg #cakeblog #matbloggsentralen #matblogg #bakemag #godtno #sommer #nrkmat 125 g sukker
Pisk kremfløten til myk krem. ♥ Se også oppskrift på marengskaken Oreo Madness Cake. Tin den så den blir myk nok til å kunne fordeles jevnt i porsjonsformene
Rør jordbærcurden myk hvis den har stått lenge i kjøleskapet (synes du den er for fast når du tar den ut av kjøleskapet, er det bare å la den stå i romtemperatur en stund, så mykner den)
Når du skal sette sammen kaken, pisker du først kremfløten og melis til en tykk og myk krem. Fordel marengsen innenfor sirklene og bruk en smørekniv for å få marengskakene glatt og jevnt fordelt ut til kanten av sirklene