Kaken bakes i en springform 24 cm i diameter. Vaniljesukker, sukker og egg piskes hvitt og luftig. Mel, potetmel og bakepulver blandes og siktes i eggedosisen og vendes forsiktig sammen
Rørsukker og eggehvite røres sammen. La det stå i ca. 1 time så sukkeret løser seg opp. "Sukkerhviten" knas inn marsipan litt etter litt til deigen er jevn
Skjær vaniljestangen på langs og skrap ut frøene med en liten kniv. Bland vaniljefrøene med litt melis og bruk en palettkniv for å få frøene fra hverandre
Alle ingrediensene i deigen røres godt sammen i en kjøkkenmaskin eller med håndmikser. Deigen has i en sprøytepose med en glatt tyll og sprøytes ut på bakepapir i små runde kaker med en diameter omtrent som en 5-krone
Sviskene hakkes relativt fint. La dem tørke på kjøkkenbenken en times tid. Den halve vaniljestangen skjæres på langs og frøene skrapes ut med en liten kniv
Appelsinkrem. Gelatinen has i kaldt vann i en halv time. Fløten varmes til kokepunktet og tas av varmen. Finhakket hvit sjokolade blandes i den varme kremen
Kransekakemasse. Rør sammen sukker og eggehviter. La det trekke i ca. 1 time så sukkeret løser seg opp. Sukkerhviten eltes inn i marsipanen litt etter litt til deigen er jevn