Melisglasur passer også fint tilkaken. Vend inn bringebærene – bringebærene skal være godt dekket av mel før du har dem i røren helt på slutten, melet rundt absorberer noe av fukten fra bærene under steking og skal forhindre at de synker til bunns i kaken mens de steker
Avkjøl kaken , ha på melisglasur og pynt med ristet kokos eller sitron konfetti. Pynt Rist litt revet kokos i en panne, avkjøl å strø over melisglasuren på kaka
Melisglasur passer også fint tilkaken. Vend inn bringebærene – bringebærene skal ikke bli helt knust, la de beholde litt av formen, men ikke for mye for da synker de til bunn slik de gjorde i min, det er meningen de skal være fordelt inni hele kaken når den er ferdig
Press bollene ned i en av skålene slik at kokosen eller kakestrøsselet fester seg tilmelisglasuren. Rør sammen melis og melk til en passe tykk melisglasur (tilpass mengden melk)
Server gjerne kaken med litt enkel melisglasur på toppen. Denne formkaken er utrolig saftig, god og lettlagd og passer utmerket til skituren i påsken eller i solveggen med en kopp varm kaffe