Whisky er noe forbindes med old man’s drink, men dette er i ferd med å forandre seg. I forrige uke var jeg invitert til en inspirerende event sammen i et godt selskap med mat- og vinjournalister, erfarne bartendere og bloggere, som fant sted på Løvenskioldbanens nyoppusset jakthytte langt inne blant Bærums skog og mark
Her fikk vi lære alt om skotskWhisky og besøket ble selvfølgelig avsluttet med en liten dram. Aner ikke hvilken takt de spilte i, men skotsk nasjonalmusikk på sekkepipe er definitivt ikke i marsjtakt så det ble vanskelig med venstre på trommetakt
I likhet med sine naboer Irland og England, har ikke Skottland satt sitt preg på den internasjonale haute cuisine, og den skotske nasjonalretten haggis faller nok inn under kategorien "for spesielt interesserte"
Bland dette medwhisky og la stå og trekke i kjøleskapet over natten. Ha så i frukt-/nøtteblandingen (inklusive eventuelle rester av whisky som ikke har trukket inn i frukten)