Kaka er delt i tre lag, med vaniljekrem, bringebærsyltetøy og krem mellom hvert kakelag. Kaka er dekket med rikelig med krem til slutt, og lagt over marsipan
Den oppskrifta har jeg delt med dere før, og du finner den i flere størrelser her. Når det kommer til fyll er pisket krem et must, men jeg liker også å ha vaniljekrem, bringebærsyltetøy og bringebær
(Jeg delte den i tre lag, for da ble den tynn og trengte ikke dynkes)- Visp kremfløten til krem og ha i en sprøytepose- Smør et godt lag bringebærsyltetøy på bunnen- Fyll på krem på den andre bunnen- Legg bunnen med krem oppå bunnen medbringebær- Fortsett slik til alle lagene har bringebærsyltetøy og krem (eller annet fyll om du ønsker det)
Når dette har blitt avkjølt deler du kaken i tre bunner, dynk alle tre med juice. marsipankaker smaker som oftest best etter at de har fått stått en stund, gjerne over natten, da saft har trukket seg inn i bunnene og kaken i seg selv har blitt mer saftig
Legg kremen med sjokoladebiter på den første kakebunnen, som først er dynket medbringebærsaus. Synes også det kan være godt med sukkerbrød inni, men aller best liker jeg marsipankakemed mandel- eller nøttebunn
Til denne kaken, valgte jeg fyllet vaniljekrem og friske bær, for å ha fyll som var nogen lunde vanlig marsipankakefyll, men også litt mer "moderne" for å få en friskere smak
) Inni er det en mørk, saftig sjokoladekake medbringebærmousse og sjokoladekrem. Denne helgen ble det ikke bare puteformede dåpskaker, men også en rund
heidiskaker - en kakeverden med oppskrifter, tips og inspirasjon :)
Den klassisk grønnkledde marsipankaken fylt med krem og vaniljekrem. Med ett friskt bringebærsyltetøy og friske bringebær gjør at denne kaken passer til alle aldre og til alle anledninger