Mandelbunnen kan godt bakes dagen i forveien, oppbevares i formen tildekket med plast. Når mandelbunnen er litt seig, og kremen oppå kaken er deilig myk og frisk på smak er dette en av mine yndlingskaker
Så greia med disse er at man lager en mandelbunn, som man dekker bunnen av muffinsformer (silkonformer) med, steker bunnen, avkjøler bunnen, og velger et fyll som man fyller opp resten av formen med, avkjøler i fryseren slik at man kan poppe de ut, og vips så har man en porsjonskake med et is-aktig fyll
Mandelbunn. Om du avkjøler eggekremen helt før du har oppi margarinen, og pisker med håndmikser, får du en gul krem som minner mer om en smørkrem, om du har i margarinen mens eggekremen fremeles er lunken, og rører vanlig, blir kremen mørkere gul
Bre eggekremen over mandelbunnen. Forrige helg giftet min eldste gutt seg med sin drømmejente, det var en fantastisk dag for dem og for oss som foreldre