I tillegg har jeg blandet i hakket lys kokesjokolade for å gi enda tyngre og saftigere kake (altså litt tyngre enn vanlig luftig kakebunn, men fortsatt ikke for tung i forhold til fyllet) Røren ble ganske stor og jeg stekte den altså i to omganger
Nemlig sjokoladekake. Smelt smøret, tilsett melis og oboy og visp godt (kan med fordel lages i maskin. Når kaken kommer ut prikkes den med gaffel og glasuren taes på med en gang
Dersom man ønsker en ekstra barnevennlig kake kan kakao byttes ut medoboy (i kakebunnen). For mange år siden smakte jeg en sjokoladekakemed en lys glasur som jeg ikke kan glemme
Det andre poenget er at underveis en eller annen gang ble kakaopulveret i orginaloppskriften byttet ut med Nesquickpulver for å gjøre kaken litt lysere
Eg brukte oboy istadenfor kako derfor er mi kake litt lys. Sjokoladekakemed lime. Ei kaka smake ekstra godt når den er forma som eit hjerta, laga med ein hjertevenn, spist med ein hjertevenn og er litt bedre for hjerta enn andre kaker
Ønsker man en lysere kake er det bare å ta mer oboy og mindre kakao. Som langpanne blir den lav, og dermed super når man skal skjære til figurkaker hvor man ønsker fyll mellom lagene