I dag har jeg bakt Ingers lavkarbobrød, oppskriften så både enkel og grei ut og det er den. 40 gr sesamfrø. 1 1/2 liter med bakepapir og fordel røren i formen
Du trenger en smurt brødform, som er kledd med bakepapir. 1 dl sesamfrø. 1. Sett stekeovnen på 180 °C. 2. Pisk eggene sammen først og bland inn resten av ingrediensene
Bland sammen egg, cottage cheese og olje med en stavmikser. Det aller beste er selvsagt å la brødet være, men klarer du ikke det vil vi anbefale dette lavkarbobrødet
Dette lavkarbobrødet smaker faktisk godt. Nei da, jeg kjører på, og lettelsen er derfor stor når ”julelageret” med delikatesser har minket drastisk, og vi kan spise normalt og ikke kose oss hele tiden
Hell dette så oppi bollen med det våte. Rør med en sleiv. Vent med bakepulveret til slutt. Ha røren i en medium stor brødform, som enten er smurt eller er dekket med bakepapir
Noen ganger baker jeg lavkarbobrød, men det ligger ganske lenge i fryseren før det blir spist opp. Ellers har jeg lett rundt på nettet etter gode oppskrifter, kjøpt bøker om lavkarbo og eksperimentert en del på kjøkkenet med egne retter
Min svigermor hadde med en oppskrift på lavkarbo brød laget med blant annet aubergin-mel. Dette var nytt for meg og krever litt forarbeid med å skjære opp auberginene og tørke de i ovnen et par timer til de er som chips