Men som det av og til er med mat, så er det ingen nødvendig korrelasjon mellom innsatsen og resultatet, for disse frøknekkebrødene smaker virkelig godt
Knak knas - veeeeeldig sprøe knekkebrødog så enkle å lage - dette rører du sammen på et blunk. Ha alle ingrediensen i en stor bolle eller skål, hell over vannet og rør godt sammen
Grovt mel, frø, gulrot og Solsikkeolje som alle gir en god smak og skikkelig crunch. 20 g havremel 1/2 del sesamfrø 1/2 dl gresskarkjerner 1/2 dl linfrø 1/2 dl solsikkekjerner [. 1/2 del sesamfrø. 1/2 dl linfrø
Disse knekkebrødene er fantastisk gode - og utrolig nok sunne. litt søttRør sammen alle ingrediensene og la deigen hvile i ca ti min så fiberhusken får svelle
Dette knekkebrødet er kjempegodt og enkelt å lage selv. Perfekt til frokost og i nistepakken. Ta tak i bakepapiret på hver side og snu knekkebrødene ned på platen med baksiden opp
Deles opp og avkjøles på rist. Oppbevares tørt og i romtemperatur. Dette er opprinnelig en oppskrift jeg fikk av en studievenninne, men kominert med et salttips fra en kollega, et Farristips plukket opp i 4-stjerners middag og litt egne erfaringer. 1 time og 15 minAntall. 1 plate = 18 knekkebrød. 0,5 dl linfrø. 0,5 dl sesamfrø. Jeg bruker å dele i 6 på langsiden og 3 på kortsiden. Skru av ovnen og la de stå i 5 minutter til. -Julia- 1 time og. 18 knekkebrød. 0,5 dl linfrø. 0,5 dl sesamfrø
Ta brettene ut og skjær knekkebrødene i biter med en pizzaskjærer. Jeg vet at det er mange av dere som også liker å ha pålegget på disse sprø godsakene, og det er jo så enkelt å lage selv
For eksempel synes jeg det er veldig godt med knekkebrød laget av frø, nøtter og ulike urter. Bland sammen sesamfrø, gresskarkjerner, solsikkefrøoglinfrø i en bolle
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.