I dag skal du få oppskrift på hjemmelagde kornfrie scones. Slik lager du scones. Større og flatere scones får du ved å klappe deigen flatere før du skjærer stykker
Brødmiksen er lavkarbovennlig, uten gluten, melk og gjær - veldig grove, smakfulle, mektige og gode. Bland med vatn og lag brød, rundstykker, scones eller bruk som basis til blant anna matmuffins
Om noken skulle lure på kva eg bruker mest og anbefaler å handle inn, så er det definitivt sukrinmelis, sukrin gold, sukrin+, kokosmel, nøytral kakemiks og lavkarbo brødmiks
Miksen er uten gluten, melk og gjær, og er lavkarbovennlig for dei som tenker på det. Dagens innlegg er vell meir retta mot eit tips, nemlig grove superscones
Under får du tips om du vil lage en vegansk eller helt lavkarbo variant. I dag skal du få oppskriften på noen nydelige scones som er ganske enkle å lage
Eit lavkarbo alternativ med frø og kjerner, som også er uten gluten, melk og gjær. Man tilsetter vatn og posens innhold, lar røra svelle litt før man former til brød, rundstyker, scones, hamburgerbrød, pølsebrød eller kva det måtte vere
Et slags lavkarbotebrød/frokostbrød/scones med blant annet kokos og yoghurt. Til scones/tebrød/frokostbrød (vil gjerne ha innspill på hva vi skal kalle disse også