Det beste med dette lavkarbobrødet er at det er perfekt å toaste. Disse brødene funker fint til søtt fyll også, prøv feks å toaste brødmed skivede jordbær og kesam med litt sukrin gold
) Myke brødmed frø (lavkarbopolarbrød). De ble kjempegode og nesten som ploarbrød. Kle ei bakeplate med bakepapir, og smør deigen utover med en slikkepott
Min svigermor hadde med en oppskrift på lavkarbobrød laget med blant annet aubergin-mel. Dette var nytt for meg og krever litt forarbeid med å skjære opp auberginene og tørke de i ovnen et par timer til de er som chips
Bland først eggenemed saltet så ha i resten av det våte ingrediensane olje, vatn og gullerøtter. Det har vore en hektisk sommar med mange gode opplevelsar saman med familen
Start med å vispe eggene. Siden dette melet ikke inneholder gluten blir ikke baksten like luftig som bakst med gluten, men det er fult mulig å bake smakfulle brød allikevel
Dette lavkarbobrødet er laget med blant annet aubergin-mel. Dette var nytt for meg og krever litt forarbeid med å skjære opp auberginene og tørke de i ovnen et par timer til de er som chips
Oppskriften er enkel og jeg brukte denne varianten som jeg har lagt ut tidligere på cottage cheese brød, men stekevarme og tid er annerledes, derfor legger jeg ut rundstykkeoppskriften her i innlegget også
Kjør egg og cottagecheese i en blender eller med stavmikser. Lavkarbo rundstykker med bokhvete, maismel og havre – 9 stk. 4 egg. 4 egg 100 g bokhvetemel
Kjør egg og cottagecheese i en blender eller med stavmikser. Heisann, lagde en ny vri på lavkarbo rundstykker i går og de ble så gode med julebrunost på
#lavkarbo #oopsie #cloudbread #sunnmat #brød #noeåhamati lavkarbomat #lavkarbobrød. Oopsie, også kaldt for Cloud bread for sin luftige konsistens, er et brød du kan bruke til veldig mye
Brødet bør serveres varmt, og det kan varmes opp igjen i ovnen uten at det blir tørt. Smelt smøret, og la det avkjøles litt før du blander det sammen medegg