Pizza med lammeboller og rosmarin. Posted by Torill Anita. Tweet. For tiden plukker jeg ikke plommer i Hardanger, men druer i Champagne, ingen dårlig aktivitet
Pizza med lammeboller og rosmarin. Posted by Torill Anita. Tweet. Nå raser ukene virkelig avgårde. Det er jo faktisk ikke så lenge til jul og snart skal jeg på en lang ferie til Asia
Gjør litt ekstra ut av hverdagsmiddagen med lammeboller. Lammeboller. Godt og kjempeenkelt. Nå bugner det av norsk lam og du kan ikke unngå å støte på kampanjer og røverkjøp
Eller ha den til lammeboller til sommer- tapasen. Denne har jeg drømt om lenge. For litt siden skrev jeg om granatepleedikk og olivenolje med mynte og og en marokkansk inspirert salat jeg drømte om å lage
Det gjelder å finne på nye smaker på pizzaen, jeg liker nemlig ikke å gjenta meg selv for ofte. Denne pizzaen har tydelig smak av lam, spesielt på grunn av rosmarinen
1. Lag sausen først. Hakk løk og finhakk hvitløk. 2. Fres løk og hvitløk i smøret på middels varme. 3. Tilsett tomater, rør i salt og krydder og bland inn yoghurten til slutt