Det nærmer seg helg, og du planlegger kanskje å lage en lavkarbopizza. Når vi skal ha pizza vil vi gjerne «overdøve» brødsmaken av pizzabunnen, og til det trenger vi en pizzasaus med mye smak
Jeg pleier å lage mye pizzasaus når jeg først lager – en dobling av oppskriften er et minimum. Da kan jeg fryse ned saus i fryseposer og ta opp sausene når jeg skal lage pizza og har litt dårlig tid
Avkjølpizzasausen noe når du er fornøyd med smaken. Bland alle ingredienser og la putre i en kasserolle til noe av væsken fordamper og sausen reduseres til tykkere konsistens (ca
Ganske så genialt og med hjemmelagetpizzasaus ble dette skikkelig godt. Det vil si at jeg ofte ikke rekker å lage middag før trening, og av og til blir det middag etter treningen
Kjøttsaus Imens deigen hever har du tid til å lage en god og hjemmelagetpizzasaus. Ha den stekte karbonadedeig sammen med pizzasausen når den er ferdigstekt
Smør dem med tomatpurè (eventuelt hjemmelagettomatsaus/pizzasaus) og topp med akkurat det du vil. Mange har kastet seg på "kutt-ut-alt-glutenmel"-bølgen, og lager pizzabunner av alt fra tunfisk til blomkål, kokosmel og egg
Dekk deigen med pizzasaus. Sjølv om det går mest i italiensk pizza her i heimen, altså pizza med skikkelig tynn bunn, så må eg av og til ha ein pizza med masse deig
I mellomtiden lager du pizzasausen. Så skal du lage noe skikkelig godt. Verdens beste pizzasnurrer med sprø deig, småsterk pizzasaus, og et småfrekt lag med mozzarella og baconterninger strødd på toppen