De to kyllingfiletene vil bli til en fantastisk Indisk oppskrift (min favoritt) Butter Chicken. Dagens innlegg viser hvordan lage en smakfull uvvurdelig kyllingkraft
Søker du litt på nettet så finner du masse oppskrifter. Hjemmelaget kyllingkraft lager jeg ofte. Kyllingkraft inneholder næringsstoffer som styrker både fordøyelsen og leddene, er en fin kilde til protein og mineraler (inkludert kalsium) i en lett opptakelige form
Her får du synergisk umami fra en perfekt kombinasjon av kyllingkraft, litt tomater og steinsopp. Suppen du får oppskrift på her, lager du på 20 minutter Den passer som forrett eller som et lett kveldsmåltid. 5 dl saltfattig kyllingkraft (bruk kraft fra Stange hvis du ikke lager selv). 5 dl saltfattig kyllingkraft (bruk kraft fra Stange hvis du ikke lager selv)
Dette er en lang post, hvis du kun leter etter oppskrift på kraft, gå helt nederst på sida. Høna opp på benken, Ossi og Oddis forsøkte å finne ut hva som var bak- frem på den ved å følge ei detaljert oppskrift fra kokebok
Dette er altså andre middagen jeg laget på bakgrunn av kyllingkraften jeg kokte. Her har jeg tatt i bruk halvparten av kyllingkjøttet, gulrøtter og kyllingkraft fra kyllingsuppa
En meget fin teknikk for å bringe frem smaken i grønnsaker er denne med olivenolje og kyllingkraft. Her er det viktig at man har bevegelse i cocotten eller kasserollen for at olivenoljen og kyllingkraften skal blandes sammen og danne glaseringen
2,3 dl kyllingkraft (fra kyllingbuljong). Ha så oppi alt krydderet, soltørka tomater, parmesan, kyllingkraft og fløte – rør og la det småkoke i 3-5 minutter. 2,3 dl kyllingkraft (fra kyllingbuljong)
Ser fantastisk ut, må prøves og + for lett og oversiktelig oppskrift. Bruker du små klubber må du kanskje beregne litt flere pr person 3 ss smør 3 fedd hvitløk En liten vårløk 1 ts hakket rød chillipepper 1/2 ts salt 1/4 ts pepper 1/4 ts tørket timian 1/4 ts tørket oregano 1/4 ts tørket basilikum 1/4 ts røde pepperflak 25 gram revet parmesan (1/4 cup - 2 ss ) 20 gram soltørka tomater (1/3 cup - 2,5 ss) 1,2 dl krem fløte 2,3 dl kyllingkraft (fra kyllingbuljong) Små Armandine poteter. Ta pannen til siden og tilsett resten av smøret, ha så oppi hvitløk og hakket chilipepper og la surre mens du rører i 1-2 minutter Ha så oppi alt krydderet, soltørka tomater, parmesan, kyllingkraft og fløte - rør og la det småkoke i 3-5 minutter Ha oppi kyllingen med skinnsiden opp, strø over vårløk Sett hele stekepannen inn i ovnen, hvis du ikke har en stekepanne du kan sette i ovnen kan du helle sausen fra pannen over i en form og så legge kyllingen oppi. 3 ss smør 3 fedd hvitløk En liten vårløk 1 ts hakket rød chillipepper 1/2 ts salt 1/4 ts pepper 1/4 ts tørket timian 1/4 ts tørket oregano 1/4 ts tørket basilikum 1/4 ts røde pepperflak 25 gram revet parmesan (1/4 cup - 2 ss ) 20 gram soltørka tomater (1/3 cup - 2,5 ss) 1,2 dl krem fløte 2,3 dl kyllingkraft (fra kyllingbuljong) Små Armandine poteter. Ta pannen til siden og tilsett resten av smøret, ha så oppi hvitløk og hakket chilipepper og la surre mens du rører i 1-2 minutter Ha så oppi alt krydderet, soltørka tomater, parmesan, kyllingkraft og fløte - rør og la det småkoke i 3-5 minutter Ha oppi kyllingen med skinnsiden opp, strø over vårløk Sett hele stekepannen inn i ovnen, hvis du ikke har en stekepanne du kan sette i ovnen kan du helle sausen fra pannen over i en form og så legge kyllingen oppi
Se våre andre asiatiske oppskrifter her. 1 dl kyllingkraft (Jeg innrømmer det – jeg brukte buljongterning). 1 dl kyllingkraft (Jeg innrømmer det – jeg brukte buljongterning)